Φουρέιρα - Κουϊνέλης - Μαραντίνης: Έτοιμοι να φτιάξουν την καλύτερη μπάντα
Media

Φουρέιρα - Κουϊνέλης - Μαραντίνης: Έτοιμοι να φτιάξουν την καλύτερη μπάντα

Το La Banda έρχεται στο Epsilon και οι τρεις stars της κριτικής επιτροπής φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια του νέου talent show.

Τεράστια επιτυχία σημειώνει στο εξωτερικό το «La Banda», το οποίο έρχεται να σαρώσει και στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του Epsilon TV.

Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Κουινέλης και Θοδωρής Μαραντίνης ξεκινούν να ανακαλύψουν εκείνες τις φωνές και σκηνικές παρουσίες που θα δημιουργήσουν το πιο φρέσκο boy band της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Το πρώτο ραντεβού τους για τις ανάγκες της φωτογράφησης έγινε σε εξαιρετικά καλό κλίμα με πολλά πειράγματα, αστείες στιγμές, αλλά και ενθουσιασμό για το μεγάλο project που ετοιμάζει το κανάλι για τη νέα σεζόν και στο οποίο συμμετέχουν.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτό το νέο project στο ανανεωμένο Epsilon TV. Είμαι σίγουρη ότι μαζί με τον Μιχάλη και τον Θοδωρή θα φτιάξουμε την καλύτερη μπάντα», αναφέρει στο «ΤV Εθνος» η «Μiss Fuego» Ελένη Φουρέιρα, όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο frontman των Οnirama: «Μόλις μου έγινε η πρόταση την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Χαίρομαι που μαζί με την Ελένη και τον Μιχάλη θα φτιάξουμε την επόμενη ελληνική μπάντα! Ανυπομονώ να ακούσω νέες φωνές. Σάς-περιμένουμε!» λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Μου αρέσει πολύ που μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία, τρελαίνομαι που θα φτιάξουμε μια τέλεια μπάντα με τον Θοδωρή και την Ελένη! Ανυπομονώ να δω ποια είναι τα ακούσματα των νέων παιδιών, τι τους ιντριγκάρει στη μουσική, καθώς απευθυνόμαστε σε ηλικίες 14-24» αποκαλύπτει ο Μιχάλης Κουϊνέλης των Stavento.

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν και οι πρώτες οντισιόν, με πολλά νέα παιδιά να δηλώνουν συμμετοχή θέλοντας να κάνουν το όνειρο τους για μια μουσική καριέρα πραγματικότητα Θα ακολουθήσουν και άλλες οντισιόν και οι φιναλίστ από τον Οκτώβρη θα βρεθούν μπροστά από τους τρεις κριτές αλλά και την οικοδέσποινα του σόου Αννα-Μαρία Βέλλη, έχοντας να περάσουν μια σειρά δοκιμασιών για να αποδείξουν ότι αξίζουν. Το παιχνίδι έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Σκοπός του είναι να στήσει το νέο μουσικό γκρουπ, το οποίο θα αφήσει έντονο το στίγμα του στην ελληνική δισκογραφία. Η ιδιαιτερότητα που κάνει το παιχνίδι ενδιαφέρον και ανατρεπτικό είναι η συνεχής αλληλεπίδραση των διαγωνιζομένων με τους θαυμαστές τους και το κοινό. Για να φτάσει, όμως, ο κάθε διαγωνιζόμενος στους κορυφαίους που θα διαμορφώσουν το γκρουπ και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο, δεν φτάνουν μόνο η αγάπη και η αποδοχή του κόσμου.

Ολοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν από μια σειρά δοκιμασιών σε όλα τα επίπεδα και θα κριθούν όχι μόνο με βάση τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά συνολικά ως καλλιτέχνες. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γυριστούν και τα πρώτα τρέιλερ του νέου φιλόδοξου προγράμματος, το concept των οποίων θα είναι ανατρεπτικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved