Δημήτρης Κοτταρίδης: «Πλέον σπάνια παρακολουθώ τηλεόραση»
Media

Δημήτρης Κοτταρίδης: «Πλέον σπάνια παρακολουθώ τηλεόραση»

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης έχει οξύ χιούμορ και εμπεριστατωμένη άποψη τόσο για το τι σημαίνει είδηση όσο και για το τι φταίει στη σημερινή τηλεόραση.

Ο δημοσιογράφος του Ant1 σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα Real μίλησε για τη σημερινή εικόνα της τηλεόρασης αλλά και για το αν ο ίδιος παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης.

Παρακολουθείτε τηλεόραση;
«Πλέον σπάνια παρακολουθώ τηλεόραση, ίσως και γιατί δεν υπάρχουν πια και πολλά ενημερωτικά προγράμματα. Το βράδυ η τηλεόραση θα ανοίξει μόνο για κάποια ταινία, για κάποια ξένη σειρά ή για κάποιο αθλητικό γεγονός»

Για ποιον λόγο θεωρείτε ότι η. τηλεόραση φέτος δεν έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης; «Η οικονομική κρίση προφανώς περιόρισε τη δυνατότητα που είχαν τα κανάλια να παρουσιάσουν ένα νέο, φρέσκο και μ ε όραμα πρόγραμμα και στην ενημέρωση, αλλά και στην ψυχαγωγία. Πλέον οι πολίτες έχουν τόσες διαφορετικές επιλογές και στο διαδίκτυο που τους είναι πολύ εύκολο, αν δεν τους αρέσει αυτό. που βλέπουν στην τηλεόραση, απλώς να την κλείσουν»

Παρακολουθείτε τα νούμερα τηλεθέασης; Επηρεάζεστε από αυτά;
«Τα παρακολουθώ, όπως όλοι, και των δελτίων ειδήσεων και των εκπομπών. Δυστυχώς βέβαια, γιατί αν θες να φτιάξεις κάτι ξεχωριστό και με προοπτική, ίσως στην αρχή δεν θα έπρεπε να τα παρακολουθείς... Αλλά στην τηλεόραση πλέον δεν υπάρχει ο χρόνος να χτίσεις κάτι ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνεις όπως θα ήταν πιο παλιά», λέει ο ίδιος στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved