Δημήτρης Κοτταρίδης: «Ελπίζω ο γιος μου να μη θελήσει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία»
Media

Δημήτρης Κοτταρίδης: «Ελπίζω ο γιος μου να μη θελήσει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία»

Μπορεί να υπηρετεί χρόνια το ρεπορτάζ ωστόσο όπως ο ίδιος δηλώνει, εύχεται ο γιος του να μην ασχοληθεί ποτέ με τη δημοσιογραφία.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοτταρίδη. Ο δημοσιογράφος του Ant1 σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα Real αποκάλυψε τι θα ήθελε να κάνει ιδανικά στην τηλεόραση αλλά και τι θα συμβούλευε τον γιο του αν του έλεγε πως θέλει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

Ιδανικά τι θα θέλατε να κάνετε στην τηλεόραση; «Ίσως αυτά που κάνω τώρα υπό άλλες συνθήκες. Και δεν μιλώ για τον ΑΝΤ1, μιλώ για την πίεση που υπάρχει σε όλη την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια της κρίσης, μιλώ για το ότι ως κοινωνία δεν φαίνεται να έχουμε μάθει τίποτα αυτά τα χρόνια και κυρίως μιλώ για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε μάθει να αξιολογούμε σωσία ως πολίτες αυτά που συμβαίνουν δίπλα μας»

Τι θα συμβουλεύατε τον γιο σας σε περίπτωση που θα ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία; «Να είναι γερός και να ασχοληθεί με ο,τι θελήσει στη ζωή του. Ελπίζω όμως, πραγματικά, να μη θελήσει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Εκτός αν σε εννέα χρόνια, που θα τελειώνει το σχολείο, έχουν αλλάξει τα πράγματα τόσο πολύ στη χώρα, κάτι που φυσικά το εύχομαι με όλη μου την καρδιά», λέει στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved