Δημήτρης Σκουλός: «Αυτό που θα κληθώ να κάνω δεν διαφέρει καθόλου από τη δουλειά μου»
Media

Δημήτρης Σκουλός: «Αυτό που θα κληθώ να κάνω δεν διαφέρει καθόλου από τη δουλειά μου»

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες φωτογράφους, γνωστός στους κύκλους της μόδας και των περιοδικών, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό.

Το ευρύ κοινό πρόκειται να γνωρίσει τον Δημήτρη Σκούλο από την καλή, ίσως και από την... ανάποδη - αν ένα επίδοξο Top model τον φέρει εκτός εαυτού τους επόμενους μήνες.

Ήταν έκπληξη για σένα; Είχες συζητήσει ξανά το ενδεχόμενο να βρεθείς μπροστά από τις κάμερες;
«Μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή του σταθμού, μου εξήγησαν το κόνσεπτ της εκπομπής και μου ζήτησαν να κάνουμε ραντεβού. Συναντηθήκαμε, μιλήσαμε για το πρότζεκτ, μου είπαν ποιοι θα είναι συντελεστές και συνειδητοποίησα πως στήνεται ένα πολύ σοβαρό προϊόν»

Ένιωσε έκπληξη από το γεγονός πως σκέφτηκαν εσένα για το Next Top Model;
«Ναι, φυσικά, από την άποψη πως η δουλειά μου δεν είναι μπροστά από τις κάμερες αλλά πίσω»

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που σου ταιριάζει.
«Έχει σχέση με μοντέλα και μόδα, οπότε ναι, είναι στο στοιχείο μου»

Από τότε που σου έγινε η πρόταση, έχεις παρακολουθήσει ανάλογες εκπομπές για να δεις τον τρόπο με τον οποίο σχολιάζουν τα μέλη της κριτικής επιτροπής;
«Όχι. Δεν έχω παρακολουθήσει μετά την πρόταση αλλά ούτε και πριν. Γενικά δεν παρακολουθώ τηλεόραση»

Δεν έχεις παρακολουθήσει ούτε και μετά τη συμφωνία να συμμετάσχεις στο Next Top Model;
«Είχα δει ένα επεισόδιο παλιά. Δεν θέλω να επηρεαστώ, να σου πω την αλήθεια. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Αν κάνω ή μου κάνει η τηλεόραση, θα συμβεί γιατί είμαι ο εαυτός μου και όχι επειδή αντέγραψα τη συμπεριφορά ενός κριτή στην αμερικάνικη εκδοχή του σόου. Αυτό που θα κληθώ να κάνω δεν διαφέρει καθόλου από τη δουλειά μου, όπου κάνω συνεχώς κάστινγκ, επιλέγοντας ποιο μοντέλο είναι το κατάλληλο για το κόνσεπτ της φωτογράφισης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Είναι η καθημερινότητά μου», λέει ο ίδιος στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved