Παντελής Τουτουντζής: «Η Φουρέιρα είναι σαν αδελφή μου, όχι απλά φίλη μου»
Media

Παντελής Τουτουντζής: «Η Φουρέιρα είναι σαν αδελφή μου, όχι απλά φίλη μου»

Ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος ευθύνεται για την υπέροχη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision, μιλάει για τη σχέση του με την τραγουδίστρια.

Ο γνωστός make up artist σχολιάζει επίσης ποια είναι η πιο όμορφη Ελληνίδα και ποια ονειρεύεται να μακιγιάρει.

Ποιες είναι οι Ελληνίδες με τις οποίες συνεργάζεσαι συστηματικά αυτή την περίοδο;
«Η Ελένη Φουρέιρα, η Δούκισσα Νομικού και η Άννα Βίσση. Η «αγία τριάδα», όπως συνηθίζω να τις αποκαλώ».

Ποια θεωρείς την πιο σημαντική στιγμή της μέχρι τώρα πορείας σου;
«Την πολύ καλή θέση που κατέλαβε στη Γιουροβίζιον η Ελένη Φουρέιρα, γιατί ήταν μια ομαδική δουλειά και το μακιγιάζ ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στην τελική εικόνα και την κατάκτηση του στόχου».

Η Ελένη είναι και πολύ καλή σου φίλη, ισχύει αυτό;
«Η Ελένη είναι σαν αδελφή μου, όχι απλά φίλη μου. Κάθε μέρα βρίσκω καινούριους λόγους να την αγαπάω πιο βαθιά. Οταν η Ελένη μου κάνει τόσο πολύ ως άνθρωπος και η Φουρέιρα ως επαγγελματίας, ο συνδυασμός είναι συγκλονιστικός. Όμως όλες οι στενές συνεργασίες μου έχουν αυτά τα συστατικά. Αναπτύσσω ουσιαστική φιλία με τις γυναίκες με τις οποίες συνεργάζομαι».

Ποια είναι κατά τη γνώμη σου η πιο όμορφη Ελληνίδα;
«Μιλάς σε έναν άνθρωπο που στέκεται σε μία σειρά στην τράπεζα και παρατηρεί τις γυναίκες, ανακαλύπτοντας σε καθεμία τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Μου αρέσουν όλες οι γυναίκες. Εχω εμμονή με το να τις παρατηρώ. Βρίσκω την ομορφιά ακόμα και σε κάτι που μπορεί για τους περισσότερους να θεωρείται άχαρο ή ακόμα και άσχημο».

Πιστεύεις πως μία γυναίκα πρέπει να έχει ένα μακιγιάζ-σήμα κατατεθέν;
«Όχι. Αντίθετα, θεωρώ πως ο κόσμος του μακιγιάζ είναι ανεξάντλητος. Τόσες εταιρείες, τόσοι εξειδικευμένοι επαγγελματίες εργάζονται ασταμάτητα για να δημιουργήσουν νέες φόρμουλες, νέες υφές, νέα προϊόντα και νέες τάσεις που είναι λάθος μια γυναίκα να εστιάζει σε ένα μακιγιάζ και να μην έχει την ευκαιρία να περιπλανηθεί σε αυτό τον κόσμο».

Υπάρχει κάποια γυναίκα που ονειρεύεσαι να μακιγιάρεις;
«Από παιδί ήθελα να έχω την τύχη να επιμεληθώ το μακιγιάζ της Ειρήνης Παππά. Αυτά τα κατάμαυρα μάτια, αυτή τη γυναίκα με τα πλούσια μαλλιά που πέφτουν ατίθασα στο πρόσωπο της. Είχα πάθει έρωτα. Αυτό ήταν το απωθημένο μου», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved