«Μια ζωή»: Αυτές είναι οι κορυφαίες στιγμές των τελευταίων επεισοδίων
Media

«Μια ζωή»: Αυτές είναι οι κορυφαίες στιγμές των τελευταίων επεισοδίων

Η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Μια ζωή» φτάνει στο τέλος της.

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο όπου θα δούμε αποκαλύψεις, συγκρούσεις και αναπάντεχες συναντήσεις.

Πάμε να δούμε τις κορυφαίες στιγμές των τελευταίων επεισοδίων που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ενβέρ παίρνει το τηλέφωνο που είχε αφήσει για επισκευή και ανακαλύπτει ότι ο άνδρας που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, ο Σαρπ δηλαδή, δεν είναι νεκρός. Όπως του λέει: «Χθες ήταν στο μαγαζί μου και συναντήθηκε, μάλιστα, με την κόρη σας τη Σιρίν». Ο Ενβέρ αισθάνεται αδιαθεσία και πηγαίνει αμέσως στο σπίτι της Χατιτζέ για να συναντήσει τη Σιρίν. Εκεί την εκφοβίζει πως αν δεν του πει όλη την αλήθεια για τον Σαρπ θα πάει στην Αστυνομία. Η Σιρίν, όμως, φοβάται μην του συμβεί κάτι κακό και αρνείται. Έτσι, ο Ενβέρ αποφασίζει να υλοποιήσει την απειλή του.

Η Χατιτζέ ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα σε Ενβέρ και Σιρίν και του τηλεφωνεί προκειμένου να τον αποτρέψει. Όπως και γίνεται. Οι τρεις τους συναντιούνται στο σπίτι της Ζαλέ, η οποία μένει άφωνη με όσα ακούει, ενώη Σιρίν επιφυλάσσει μια έκπληξη στους γονείς της.Τους οδηγεί στο νεκροταφείο και συγκεκριμένα στον τάφο που αναγράφονται τα ονόματα της Μπαχάρ και των παιδιών της. Χατιτζέ και Ενβέρ δεν μπορούν να πιστέψουν ποιος έκανε κάτι τόσο αρρωστημένο, ενώ, η πρώτη ξεσπάει σε κλάματα.

Η Μπαχάρ γιορτάζει τα γενέθλια της με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ένα από τα δώρα που δέχτηκε ήταν ένα καινούργιο κινητό. Κάποια στιγμή η Νισάν ζητάει να της το δώσει και ανεβάζει μία οικογενειακή φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φωτογραφία τη βλέπει η Πιρίλ, η οποία αναστατώνεται και επιστρέφει εσπευσμένα από την Αμερική, θέλοντας να προλάβει τις όποιες εξελίξεις. Παράλληλα, όμως, ο Σαρπ συναντάει τη Σιρίν και μαθαίνει κάποια πράγματα για το παρελθόν του και την απαγωγή της από τον Μουνίρ. Ο άνδρας, όντας έξαλλος, πηγαίνει στο σπίτι του Σουάτ και ζητάει από τη Ζουλιντέ να τον ακολουθήσει.

Η Πιρίλ δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι η Ζουλιντέ θα βρίσκεται μέσα στα πόδια της και οι δυο τους δεν αργούν να έρθουν σε κόντρα. Η δεύτερη, όμως, έχει αποφασίσει να συναντήσει την Μπαχάρ και τα εγγόνια της. Αρχικά η τελευταία ξαφνιάζεται πού τη βλέπει μπροστά της και της εξομολογείται ότι είναι άρρωστη και πως μπορεί να αναλάβει τη Νισάν και τον Ντορούκ αν της συμβεί κάτι κακό. Η Ζουλιντέ την καθησυχάζει ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα και βγάζουν μία φωτογραφία. Αυτή τη φωτογραφία, βέβαια, τη δείχνει μετά στην Πιρίλ, η οποία κλονίζεται. Το επόμενο βράδυ, όμως, η Ζουλινχέ βρίσκεται νεκρή στην πισίνα.

Ο Ενβέρ απαιτεί από τη Σιρίν να τον φέρει σ' επαφή με τον Σαρπ, καθώς δεν την εμπιστεύεται. Οι δύο άνδρες καταφέρνουν να συναντηθούν παρά το γεγονός ότι οι άνδρες του Σουάτ έχουν γίνει σκιά τους. Ωστόσο, η Σιρίν μαρτυρά αυτή τη συνάντηση στον Σουάτ και τον Μουνίρ, προκειμένου να μην πειράξουν τους γονείς της. Γρήγορα ο Μουνίρ φτάνει στο εστιατόριο που βρίσκονται Ενβέρ και Σαρπ και τους καταδιώκει, αλλά καταφέρνουν να ξεφύγουν. Όταν μπαίνουν στο ταξί, ο Ενβέρ παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Mytv, η Χατιτζέ με τη Σιρίν και η Μπαχάρ με τα παιδιά ενημερώνονται για το καρδιακό επεισόδιο του Ενβέρ και σπεύδουν στο νοσοκομείο. Η Χατιτζέ κατηγορεί τον Σαρπ ότι εξαιτίας του έχουν διαλυθεί οι ζωές όλων και τον διώχνει Στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου παρ’ ολίγον να συναντηθούν τα βλέμματα της Μπαχάρ και του Σαρπ. Παρεμφερές σκηνικό διαδραματίζεται και την επόμενη μέρα. Δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως, και με τον μικρό Ντορούκ, ο οποίος όσα λεπτά περί-, μένει τον Αρίφ βλέπει να περνάει από μπροστά του ο πατέρας του και τον φωνάζει. Πατέρας και γιος αντικρίζουν ο ένας τον άλλο, χωρίς να μπορούν να αρθρώσουν λέξη.

Κι ενώ ένας άνδρας του Σουάτ πλησιάζει τη Σιρίν για να της παραδώσει έναν φάκελο με χρήματα επειδή πρόδωσε τη συνάντηση του πατέρα της με τον Σαρπ, ο Μουνίρ βρίσκεται στο δωμάτιο του Ενβέρ. Ο τελευταίος τον αναγνωρίζει και την ώρα που αποπειράται να φωνάξει βοήθεια ο Μουνίρ του κλείνει το στόμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved