Μπήκαμε στα castings του La Banda και έχουμε να σας πούμε πολλά!
Media

Μπήκαμε στα castings του La Banda και έχουμε να σας πούμε πολλά!

Ένα από τα πιο φιλόδοξα και καινοτόμα νέα προγράμματα την φετινή τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει είναι σίγουρα το “La Banda” στο Epsilon TV.

Κι αυτό, γιατί ναι μεν είναι ένα talent show τραγουδιού αλλά όχι από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση.

Το “La Banda” θα δημιουργήσει ένα ξεχωριστό Boy Band που είμαστε σίγουροι πως θα καλύψει αυτό το κενό που σίγουρα υπάρχει στην ελληνική μουσική σκηνή και θα το κάνει με έναν μοναδικό τρόπο.

Με τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στην ανάδειξη των φιναλίστ που θα καταφέρουν να φτάσουν τελικά μπροστά από την πιο ενδιαφέρουσα κριτική επιτροπή που έχουμε δει. Την Ελένη Φουρέιρα, τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Μιχάλη Κουινέλη. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Εμείς όχι. Εξάλλου αν μιλάμε για γκρουπ, σίγουρα και οι τρεις έχουν τεράστια εμπειρία επί του θέματος και είναι και ιδιαίτερα χαρισματικοί ως άνθρωποι.

Στην πρώτη φάση, αυτήν που διαδραματίζεται αυτό το διάστημα νέα αγόρια περνάνε από pre-Casting, δηλαδή μια πρώτη ακρόαση από τους ανθρώπους της παραγωγής που ξεχωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που θα περάσουν στην επόμενη φάση και θα ξεκινήσουν το τόσο όμορφο ταξίδι προς το όνειρό τους.

Κι εμείς βρεθήκαμε εκεί και παρακολουθήσαμε τα πάντα την Τετάρτη το απόγευμα λίγο πριν η παραγωγή αναχωρήσει για την Κύπρο για τα εκεί pre- castings που θα γίνουν σήμερα Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και αύριο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου από τη 1 το μεσημέρι και μετά στο ξενοδοχείο Centrum στην Λευκωσία.

Φρέσκα πρόσωπα, με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, άλλοι συνοδευόμενοι από τους γονείς τους – οι μικρότεροι- και άλλοι από τα κορίτσια τους ή τους κολλητούς τους.

Οι περισσότεροι φοιτητές, με αγάπη και γνώση στη μουσική -τα περισσότερα αγόρια που πέρασαν από μπροστά μας κουβαλούσαν μαζί και τις κιθάρες τους, άλλοι με εντυπωσιακές χορευτικές ικανότητες, άλλοι clean and cut και άλλοι με εμφάνιση και attitude rock star. Άλλοι έμπειροι ήδη από τις διαδικασίες έχοντας δοκιμάσει την τύχη τους και το ταλέντο τους και στο παρελθόν και αναζητούν μια δεύτερη ευκαιρία και άλλοι στα πρώτα πρώτα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κι αν και δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα πάντα για τους υποψήφιους, μπορούμε να σας πούμε ότι στο συγκεκριμένο pre-casting είδαμε από πρωταθλητή της ενόργανης ως και γιο γνωστού συνθέτη αλλά και πολύ γνωστό youtuber…

Κι αν σας ιντριγκάραμε να δοκιμάστε αν το’ χετε… Μπορείτε κάλλιστα να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ. Και να δούμε εσάς στο επόμενο pre casting της Αθήνας που θα γίνει την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Civitel Appartments στο Μαρούσι.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved