Aνδρεόπουλος: «Διάφορα περιστατικά και καταστάσεις με οδήγησαν στο να παραμένω ελεύθερος κι ωραίος»
Media

Aνδρεόπουλος: «Διάφορα περιστατικά και καταστάσεις με οδήγησαν στο να παραμένω ελεύθερος κι ωραίος»

Για το πιο δύσκολο κομμάτι που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του μίλησε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Ο ηθοποιός, ο οποίος για χρόνια υποδύονταν τον Τίμο Δράκο στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη», σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε επίσης, ότι έφτασε δύο φορές στα σκαλιά της εκκλησίας.

-Δεν έχετε παντρευτεί και δεν έχετε κάνει παιδιά;

«Ακριβώς, αυτό από προσωπική μου επιλογή και όχι για να μην τα χρησιμοποιήσω στη δημόσια εικόνα μου. Είχα ευκαιρίες, αλλά διάφορα περιστατικά και καταστάσεις με οδήγησαν στο να παραμένω ελεύθερος κι ωραίος».

-Ευκαιρίες που σας έφτασαν μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας;

«Ναι, δύο φορές. Τώρα επί προσωπικού, αν έρθει ο άνθρωπος που θα πω ότι προχωράω για το υπόλοιπο της ζωής μου και αν προλαβαίνω βιολογικά και ψυχολογικά να κάνω ένα παιδί, θα το κάνω. θέλω να προχωρήσω στη ζωή μου πιο σταθερά. Τώρα είμαι στα 52 μου. Δεν είμαι αρνητικός στο να έρθει στη ζωή μου ένα παιδί. Επαγγελματικά θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω στο θέατρο και να συνεχίσω στη Λάρισα μια “νέα καριέρα”».

-Τι σας δυσκόλεψε;

«Το πιο δύσκολο κομμάτι που είχα να αντιμετωπίσω ήταν ο θάνατος των γονιών μου. Συνέβη πριν από περίπου 6 χρόνια. Τους «έχασα» μέσα σ' ένα χρόνο και τους δύο. Ούτε μπορείς να προετοιμαστείς γι’ αυτό ούτε και μετά να το συνηθίσεις. Πάντα υπάρχει ένα κενό, μια απώλεια με την οποία μαθαίνει να ζεις. Καλό θα είναι, αν κάποιος δεν μπορεί να το διαχειριστεί, να επισκεφθεί έναν ειδικό, να ζητήσει βοήθεια».

-Το κάνατε, ζητήσατε βοήθεια ειδικού;

«Ναι, ζήτησα βοήθεια ειδικού. Τώρα το έχω διαχειριστεί, είμαι σε καλό δρόμο», τόνισε στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved