Νίκος Μάνεσης: Όλα όσα είπε για την δομή της εκπομπής του
Media

Νίκος Μάνεσης: Όλα όσα είπε για την δομή της εκπομπής του

Ο Νίκος Μάνεσης συνεχίζει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον Alpha.

Ο παρουσιαστής μιλάει για τις αλλαγές της εκπομπής του, οι οποίες είναι αρκετές.

Εκτός από νέους συνεργάτες, θα βρίσκεται σε έναν νέο χώρο και όπως εξηγεί θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Χεράκι χεράκι η ενημέρωση με την ψυχα­γωγία;

«Η εναλλακτική ενημέρωση γεννήθηκε, κυρί­ως, από δική μου ανάγκη. Να λέμε τις ειδήσεις, αλλά να δείχνουμε και τα παρασκήνια».

Για τη δεύτερη σεζόν ετοιμάζετε αλλαγές;
«Κάποιοι στενοί συνεργάτες έφυγαν, γιατί βρήκαν καλύτερα. Δεν μπορείς να κόβεις φτερά ανθρώπων. Έρχονται νέα πρόσωπα, τα οποία θα βλέπετε σταδιακά να εντάσσονται στην εκπομπή. Ρηξικέλευθες αλλαγές δεν θα γίνουν άμεσα».

Λόγω τον ότι είστε σε μεταβατικό στάδιο;

«Έχει γίνει μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Έχουμε εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις του Alpha και είμαστε στις εγκαταστάσεις του Star. Όταν αλλάζουμε τεχνική υποστήριξη, δομές, στουντιακούς χώρους, βιώνουμε μια δύσκολη περίοδο προσαρμογής. Από τη στιγμή που νιώσω ότι πατάμε γερά στα πόδια μας, θα δείτε τις αλλαγές που έχουν σχεδιαστεί και θα πραγματοποιούνται σταδιακά».

Κοινός χώρος και κοινή υποστήριξη;

«Εμείς λειτουργούσαμε σε καθεστώς πλήρους ελευθερίας. Γεγονός που αποδεικνύονταν από την παραγωγή του προϊόντος. Στον Alpha δεν ήμασταν γραφειοκράτες. Στις δουλειές που κάνουμε δεν μπορείς να δουλεύεις με τα χέρια δεμένα. Τώρα βρισκόμαστε σε ένα χώρο που λειτουργεί με διαφορετικές δομές. Ελπίζω να βρεθεί το συντομότερο η χρυσή τομή».

Ξεναγείτε τον τηλεθεατή στα άδυτα;

«Να δει πώς λειτουργεί το παρασκήνιο. Τι σημαίνει αίθουσα σύνταξης, μοντάζ. Να δει μέχρι και την καφετέρια όπου πίνουμε καφέ. Δεν υπάρχουν όρια στο χώρο, όπου θα εκτυλίσσεται η εκπομπή. Όλα περιστρέφονται γύρω από την ενημέρωση, αλλά δεν θα ντραπούμε να χαμογελάσουμε. Καθημερινοί άνθρωποι είμαστε» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved