Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Βίωσα ένα απολαυστικό καλοκαίρι»
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Βίωσα ένα απολαυστικό καλοκαίρι»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι με τα τρια παιδιά της και τον σύζυγό της. 

Τα παιδιά της είναι η προτεραιότητά της και προσπαθεί να τους αφιερώνει τον απαιτούμενο χρόνο.

Τρισευτυχισμένη μαμά;

«Βίωσα ένα απολαυστικό καλοκαίρι. Με το μωράκι και τα κορίτσια μας. Οι μικρές έχουν υποδεχτεί τον Γιαννάκη, πολύ τρυφερά και με πολλή αγάπη. Ευτυχώς, στις διακοπές έχω το χρόνο να αφοσιωθώ απόλυτα στα παιδάκια μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι η μόνη περίοδος μέσα στη χρονιά, που χορταίνουμε και τον Θέμη. Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές».

-Τα κορίτσια συνεχίζουν παιδικό σταθμό;

«Εννοείται. Η Νάγια έχει ξεκινήσει από πρόπερσι και η Μαιρούλα από πέρυσι. Ο Γιαννάκης μας σιγά σιγά μεγαλώνει. Για εκείνον θα υπάρχει βοήθεια στο σπίτι για τις ώρες που λείπω. Αυτή τη σεζόν ξεκινάμε και ένα τέταρτο νωρίτερα».

Το ξυπνητήρι χτυπάει νωρίς πια;

«Έξι με τα νέα δεδομένα. Το χειμώνα κοιμόμαστε και ξυπνάμε νωρίς. Μπαίνουμε σε ένα διαφορετικό ωράριο. Ο Θέμης έχει δικαστήρια, τα κορίτσια στον παιδικό, εγώ στην εκπομπή».

Οι ντουλάπες της μαμάς κρύβουν... θησαυρούς;

«Είμαστε στη φάση "τι φοράς, μαμά, να το δοκιμάσω; Να βάλω κι εγώ λιπ γκλος". Όσο μπορώ τις προστατεύω, γιατί το κάθε πράγμα έρχεται στην ηλικία του».

Ο πατέρας τους είναι «παιχνιδάκι» στα χέρια των κοριτσιών;

«Ο Θέμης τους έχει τρελή αδυναμία. Κι εκείνες πραγματικά τον λατρεύουν και τον κάνουν ό,τι θέλουν» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved