Γερμανού: «Όποιος λοιπόν και να είναι "απέναντί" μου, τον σέβομαι και τον θεωρώ εξίσου σημαντικό»
Media

Γερμανού: «Όποιος λοιπόν και να είναι "απέναντί" μου, τον σέβομαι και τον θεωρώ εξίσου σημαντικό»

Η Ναταλία Γερμανού μιλάει για την επιστροφή της στον Alpha, τους νέους της συνεργάτες και αποκαλύπτει εάν φοβάται τον ανταγωνισμό. 

Η παρουσιάστρια φέτος είναι ανανεωμένη και έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Η ιδέα της φετινής εκπομπής είναι δική σου ή απλώς σου προτάθηκε;

«Στους συνεργάτες με τους οποίους συναντιέμαι και πάλι έπειτα από το "Μες στην καλή χαρά" έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Και αυτή η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία. Επομένως, βάζουμε όλοι τις δυνάμεις μας για το καλύτερο αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενη που ζω αυτήν τη δημιουργική περίοδο. Τολμώ να πω πως πρόκειται για την ευτυχέστερη επανασύνδεση που θα μπορούσα ποτέ να ζήσω και γι' αυτό κάνω τον σταυρό μου και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα»

Είσαι άνθρωπος της πίστης, λοιπόν; Ανέκαθεν ή καθώς μεγαλώνουμε έχουμε περισσότερη ανάγκη κάπου να πιστεύουμε και να αφηνόμαστε;

«Είμαι παρά πολύ της πίστης, αν και μεγάλωσα με δύο γονείς που δεν ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενοι. Η γιαγιά Βηθλεέμ όμως που με πήγαινε μικρή στην εκκλησία ήταν πολύ της πίστης. Με κάποιον τρόπο, λοιπόν, φαίνεται πως νίκησε τελικά το δικό της DNA. Μπορεί στην πορεία να μην το κράτησα αυτό, το να πηγαίνω και πολύ στην εκκλησία, κράτησα όμως την πίστη μου στον θεό και έμαθα να είμαι άνθρωπος της ευγνωμοσύνης και όχι της αχαριστίας».

Λογικά, σε αυτήν τη ζώνη θα βρίσκεσαι «απέναντι» από τη Σάσα Σταμάτη και τον Μένιο Φουρθιώτη. Πώς αισθάνεσαι; Ανησυχείς για τον ανταγωνισμό;

«Ο Μένιος χτίζει την τηλεθέασή του εδώ και 6 χρόνια. Η Σάσα έκανε επίσης μια επιτυχημένη σεζόν. Όπως και να 'χει όμως, σε όποια ζώνη έχω δουλέψει ή θα δουλέψω στο μέλλον, δεν βλέπω τους άλλους ως "ανταγωνισμό", αλλά ως "συναγωνισμό". Ο καθένας μας προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να κάνει τη δουλειά του, που δεν είναι άλλη από το να ψυχαγωγεί το κοινό. Κι αυτό εγώ το σέβομαι. Όποιος λοιπόν και να είναι "απέναντί" μου, τον σέβομαι και τον θεωρώ εξίσου σημαντικό», εξήγησε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved