Θεαματική αύξηση τηλεθέασης για το Epsilon tv
Media

Θεαματική αύξηση τηλεθέασης για το Epsilon tv

Σημαντική αύξηση στα ποσοστά τηλεθέασης, έως και 305,6%, έχει πετύχει το Epsilon TV σε διάστημα ενός έτους, καταφέρνοντας να κερδίσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές που το επιλέγουν πια τόσο για την ενημέρωσή τους όσο και για την ψυχαγωγία τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως αν συγκρίνει κανείς τον Αύγουστο του 2017 με τον Αύγουστο του 2018 θα παρατηρήσει εξαιρετικά σημαντικές διαφορές σε όλα τα κοινά. Πιο συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV τον Αύγουστο του 2018 έφτασε στο μέσο όρο το 7,4% σημειώνοντας αύξηση 146,7% συγκριτικά με τον Αύγουστο του 2017.

Ειδικότερα, στο δυναμικό κοινό 18-54 η αύξηση είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού το φετινό Αύγουστο το κανάλι σημείωσε μέσο όρο 7,4% σημειώνοντας αύξηση 236,4%. Ο αντίστοιχος μέσος όρος του καναλιού τον Αύγουστο του 2017 έφτανε μόλις στο 2,2%. Σε αυτά τα επίπεδα κινήθηκε η διαφορά και στο γυναικείο αλλά και στο αντρικό κοινό 25-54 σημειώνοντας αύξηση κατά 185,2% και 305,6% αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα του σταθμού τον τελευταίο χρόνο έχει εμπλουτιστεί με ξένες και ελληνικές ταινίες, Α‘ προβολές, πετυχημένες ξένες σειρές όπως το Criminal Minds, ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, εκπομπές σάτιρας, έρευνας και φυσικά μεγάλα αθλητικά γεγονότα και ζωντανές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων. Σημαντική είναι και η αναβάθμιση του ενημερωτικού τομέα με περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές, με περισσότερο χρόνο στα δελτία ειδήσεων και με όλο και περισσότερους τηλεθεατές να εμπιστεύονται το κανάλι για την ενημέρωσή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved