Media

Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου: Έτσι έφυγε από τον ΣΚΑΪ

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και από τις πρώτες ερωτήσεις που της έκαναν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ήταν για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ και αν συζητά κάποιο άλλο πρότζεκτ τηλεοπτικά.

Η Ντορέττα είπε χαρακτηριστικά: «Συζητήσαμε με τον ΣΚΑΪ για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και υπήρχε καλή διάθεση και απόλυτη εκτίμηση, αλλά έτσι όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα δεν υπήρχε κάποιο πρότζεκτ και δεν υπήρχε και ο χώρος. Μην ξεχνάμε ότι ο ΣΚΑΪ είναι ένα κανάλι που στηρίζεται πολύ και στην ενημέρωση. Στις συζητήσεις που κάναμε ειπώθηκαν διάφορα πράγματα αλλά είναι πολύ συγκεκριμένο το πρόγραμμα. Το κατανόησα και προχωρήσαμε. Δεν υπάρχουν κακές σχέσεις ούτε έγινε κάποια παρεξήγηση, απλά καλώς ή κακώς δε βρέθηκε το αντικείμενο στο οποίο θα μπορούσα να ενσωματωθώ».

Και τόνισε ότι φέτος τηλεοπτικά ίσως να μην την δούμε αλλά συζητά για του χρόνου ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ!
Όσο για τις φήμες περί συνεργασίας με τον Νίκο Μουτσινά, η Ντορέττα είπε: «Δεν είναι πραγματικότητα ότι θα συνεργαστώ με τον Νίκο Μουτσινά. Είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί ποτέ , δεν έχει γίνει καμία τέτοιου είδους κουβέντα. Δεν έχει καμία αλήθεια αυτό, δεν έχουμε συζητήσει ποτέ τίποτα».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved