Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που θα παίξει στη διασκευή της ταινίας «Μάτια ερμητικά κλειστά»
Media

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που θα παίξει στη διασκευή της ταινίας «Μάτια ερμητικά κλειστά»

Ελληνίδα ηθοποιός αναμετράται με το ρόλο που εκτόξευσε την Nicole Kidman στην ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά».

Η Πολυξένη Μυλωνά μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό People για το πως έγινε η πρόταση του Γιάννη Βούρου για να παίξει στη διασκευή του μυθιστορήματος Ονειρική Ιστορία του Arthur Schnitzler –έργο στο οποίο βασίστηκε ο Stanley Kubrick για το δικό του Μάτια Ερμητικά Κλειστά.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να συνεργάζομαι με τον Γιάννη Βούρο. Έχω πολλά να μάθω από αυτόν και το ταξίδι μαζί του στην ”Ονειρική ιστορία” θα είναι συναρπαστικό! Σκεφτήκαμε ότι το έργο του Schnitzler είναι επίκαιρο και αφορά στην σημερινή εποχή γιατί μιλάει, για τη διαδρομή ενός ζευγαριού στο ασυνείδητο και στην σκοτεινή πλευρά του μυαλού μας.Περιμένω με ανυπομονησία και μεγάλο σεβασμό για τον Γιάννη Βούρο, που τον παρακολουθούσα και τον θαύμαζα πάντα»

Την φόβισε το γεγονός της αναμέτρησης με έναν ρόλο που έχει ερμηνεύσει η Nicole Kidman και υπάρχουν χιλιάδες θεατές που το έχουν παρακολουθήσει;
«Με το που σκέφτομαι ότι τον ρόλο αυτόν τον έχει ερμηνεύσει η Nicole Kidman μου κόβονται τα γόνατα. Μου δίνει όμως θάρρος το ότι εμείς παίζουμε το πρωτότυπο έργο, αυτό του Schnitzler, αλλά και το δικαίωμα όλων των ηθοποιών σ’ αυτόν τον κόσμο, να δοκιμάζουν και να εργάζονται πάνω στα μεγάλα κείμενα του θεάτρου και της λογοτεχνίας», λέει και μιλά για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Βούρο.

«Ο Γιάννης Βούρος είτε ως ηθοποιός, είτε ως σκηνοθέτης, είτε ως καλλιτεχνικός διευθυντής θεάτρου, είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα, ένα πολυεργαλείο του θεάτρου με μακρά πορεία και μεγάλο ταλέντο. Γνωρίζει πώς να καθοδηγεί τον ηθοποιό, έτσι ώστε να κατανοήσει το έργο και να ερμηνεύει σωστά τα νοήματα του», λέει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved