Δραγούμη: «Ο Πάνος Κοκκινόπουλος με έκανε να ξεφοβηθώ την κάμερα, να απελευθερωθώ μπροστά της»
Media

Δραγούμη: «Ο Πάνος Κοκκινόπουλος με έκανε να ξεφοβηθώ την κάμερα, να απελευθερωθώ μπροστά της»

Η Ναταλία Δραγούμη επιστρέφει στους δραματικούς ρόλους με τη σειρά «Ου Φονεύσεις» του Εpsilon TV.

H ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, μιλάει για το ρόλο της «Μένης Σουλτς» που υποδυόταν στο «Ελα στη θέση μου», για τη συμμετοχή της στο «Ου φονεύσεις» και τον σκηνοθέτη της σειράς, Πάνο Κοκκινόπουλο, αλλά και για τη μουσική εκπομπή που θα παρουσιάσει για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.

Πέρυσι τη βλέπαμε καθημερινά στον Αlpha και στο «Ελα στη θέση μου», όπου και υποδύθηκε τον ρόλο μιας αντιπαθητικής και σκληρής γυναίκας, της Μένης Σουλτς. Η συνεργασία αυτή, όπως υποστηρίζει η Ναταλία Δραγούμη, υπήρξε εξαιρετική και γνώριζε εξαρχής ότι η ιστορία με την ηρωίδα θα κρατήσει έναν χρόνο: «Ηταν ένας πολύ καλογραμμένος ρόλος, τον οποίο αγάπησα. Τον χάρηκα. Ηταν στο θέμα του σεναριογράφου αν θα συνεχιζόταν η ιστορία με την ηρωίδα» λέει η γνωστή ηθοποιός, η οποία θα συμμετάσχει σε δύο επεισόδια του «Ου φονεύσεις».

«Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου στη σειρά. Αρχικά θα συμμετάσχω με έναν μικρό ρόλο και στις επόμενες εβδομάδες θα γυρίσουμε ακόμη ένα επεισόδιο, όπου θα έχω τον πρωταγωνιστικό ρόλο» μας αναφέρει και προσθέτει: «Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι σταθμός για μένα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Με έκανε να ξεφοβηθώ την κάμερα, να απελευθερωθώ μπροστά της. Είναι διαμάντι για την ελληνική τηλεόραση οι δουλειές του Πάνου. Ακόμη μου μιλάνε για τα επεισόδια του "Κόκκινου κύκλου" και της "10ης Εντολής". Είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει, τον γνωρίζω από 23 χρόνων. Χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί του και πάλι».


Εν τω μεταξύ, στις 18 Σεπτεμβρίου ξεκινά γυρίσματα και για τη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ «Στα τραγούδια λέμε ναι», αυτήν τη χρονιά με νέο συμπαρουσιαστή. Τη θέση του Παναγιώτη Μπουγιούρη -που αποχώρησε λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων- θα πάρει ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος, σημειωτέον, θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην παρουσίαση εκπομπής. «Ο κόσμος με σταματά και μου μιλά για την εκπομπή, τους κρατάμε όπως μου λένε καλή συντροφιά και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Φέτος θα προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές, τις οποίες θα δείτε επί της οθόνης. Εμαθα και εγώ για τον Μιχάλη Μαρίνο, είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία» σημειώνει στο TV Εθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved