Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι συμβουλές της μαμάς της πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks!
Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι συμβουλές της μαμάς της πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks!

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Δευτέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσιάζοντας τον δεύτερο κύκλο του επιτυχημένου σόου μόδας My Style Rocks.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Down Town λέει πως η πρόταση για την παρουσίαση έγινε μετά το Survivor και χαίρεται πολύ που το ανέλαβε παρά το γεγονός ότι είναι κουραστικά και πολύωρα τα γυρίσματα.

«Να σου πω την αλήθεια, το χαίρομαι. Μου αρέσει. Εντάξει, τώρα φτάσαμε λίγο στο άλλο άκρο, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη. Βρίσκομαι καθημερινά σε ένα πάρα πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Τι να σου πω τώρα για τους ανθρώπους του My Style Rocks. Από τον σκηνοθέτη, τον ηχολήπτη, γενικά τους συνεργάτες, είναι όλοι πολύ θετικοί Δουλεύαμε μαζί και στο Survivor και αισθάνομαι πολύ οικεία μαζί τους. Και με τους κριτές είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια Και τα κορίτσια είναι πάρα πολύ συνεργάσιμα και πρόθυμα. Μου μαθαίνουν πάρα πολλά πράγματα, τους ζητάω να με βαθμολογήσουν και τους κάνω πλάκα», λέει η ίδια και αποκαλύπτει τις συμβουλές που της έδωσε η μαμά της.

«Αυτό που μου λέει πάντα. Να είμαι ο εαυτός μου, να πιστεύω σε μένα, να το ζήσω και να το απολαύσω. «Κωνσταντίνα, χαίρομαι πολύ που βρήκες μια καινούργια οικογένεια. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί», μου είπε. Γενικά η μαμά μου πιστεύει πολύ στο καλό κλίμα στις συνεργασίες. Κάτι που πιστεύω και εγώ. Μόνο έτσι βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved