Η Μενεγάκη, ο Σρόιτερ, το πείραγμα και η ταβέρνα στο Κιάτο
Media

Η Μενεγάκη, ο Σρόιτερ, το πείραγμα και η ταβέρνα στο Κιάτο

Αυτή την ώρα γίνεται η παρουσίαση του νέου προγράμματος του Alpha στο Ζάππειο.

Το κανάλι έχει εντάξει στο δυναμικό του καινούργια πρόσωπα και concept που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Φυσικά, από το ανανεωμένο πρόγραμμα του καναλιού δεν λείπουν και τα δυνατά χαρτιά του σταθμού και έχουν σημειώσει υψηλές πτήσεις στον πίνακα της τηλεθέασης.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Αντώνης Σρόιτερ ανέλαβαν την παρουσίαση του προγράμματος, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα ανάμεσά τους.

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha αποκάλυψε πως ένα όνειρό του έγινε απόψε πραγματικότητα και αυτό δεν ήταν άλλο από το να παρουσιάσει κάτι με την βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης. Μάλιστα, της πρότεινε του χρόνου να κάνουν μαζί μια εκπομπή, εάν φυσικά το θέλει και η ίδια. Τότε, η Ελένη Μενεγάκη του είπε: «Αντώνη μου θα είναι η εκπομπή;» και τότε εκείνος με το χιούμορ που διαθέτει της είπε: «Αντώνη μου θα είναι σαν ταβέρνα στο Κιάτο» και όλη η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια.

Στην συνέχεια οι δυο παρουσιαστές στην βραδιά πέρασαν στο πρόγραμμα του καναλιού που φέτος είναι ανανεωμένο και είναι έτοιμο να κάνει την διαφορά και να ριχτεί στην μάχη της τηλεθέασης.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved