Μαρίνος Κόνσολος: «Οι γιοι της δεν θα αφήσουν μόνη την Αιμιλία»
Media

Μαρίνος Κόνσολος: «Οι γιοι της δεν θα αφήσουν μόνη την Αιμιλία»

Ο Μαρίνος Κόνσολος μιλάει για τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά «Έλα στη θέση μου» για τις εξελίξεις των νέων επεισοδίων.

Ο ήρωας που υποδύεσαι έχει μπει για τα καλά και στις καρδιές του κοινού. Τι είναι αυτό που αγάπησε ο κόσμος σε αυτόν;

Ο Αχιλλέας είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από σαράντα κύματα για να μπορέσει να είναι με τον μεγάλο έρωτα της ζωής του και κάνει τα πάντα ώστε να το καταφέρει. Εν έτη 2018, η νεολαία δεν ασχολείται τόσο πολύ με την ουσία. Οι προτεραιότητες και τα άγχη είναι άλλα. Νομίζω ότι αυτά τα στοιχεία έκαναν τον κόσμο να ταυτιστεί με τον ρόλο. Βέβαια, πιστεύω και στο πάθος, και στη δημιουργία, και στην αφοσίωση του ηθοποιού. Αν δεν πιστέψω πρώτα εγώ στον ρόλο και στην ιστορία, νομίζω ότι ούτε ο κόσμος θα πιστέψει.

Η άφιξη του Ανδρέα Σοφοκλέους και της Φλωρέττας θα επηρεάσει τη ζωή του Αχιλλέα;

Βέβαια, διότι δεν έρχονται και με τους καλύτερους σκοπούς. Ο Ανδρέας θα είναι άλλο ένα. εμπόδιο και στην εταιρεία και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Περιπλέκεται όλο και πιο πολύ η κατάσταση φέτος και επηρεάζονται όλοι από αυτόν τον ερχομό.

Είπες ότι θα φέρει προβλήματα και στη Sofoexpress, στην ουσία πρόεδρος είναι ο Αχιλλέας. Μπορεί να χάσει τη θέση του;

Βέβαια, γιατί ο Ανδρέας, όπως μάθαμε στα τελευταία επεισόδια της δεύτερης σεζόν, είναι ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του τις μετοχές της Nermax. Οπότε έχει και αυτός μερίδιο τώρα στην εταιρεία .Ίσως λοιπόν, να έρχεται να διεκδικήσει τη Sofoexpress.

Στο στόχαστρο του Ανδρέα μπαίνει και η Αιμιλία. Οι γιοι της θα την υπερασπιστούν;

Από την πρώτη σεζόν βλέπουμε ότι αυτή η οικογένεια βρίσκει τον τρόπο και μένει ενωμένη -και αλληλοστηρίζεται. Έχω την εντύπωση ότι και σε αυτή την περίπτωση δεν θα αφήσουν μόνη της την Αιμιλία οι γιοι της. Ο οικογενειακός δεσμός είναι δυνατός και δεν σπάει εύκολα, θα τους δούμε και μαζί να συμμαχούν κιόλας στην εταιρεία.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved