Πόπη Τσαπανίδου: Η επιστροφή από τις διακοπές, οι αναμνήσεις και η αποστομωτική απάντηση σε follower
Media

Πόπη Τσαπανίδου: Η επιστροφή από τις διακοπές, οι αναμνήσεις και η αποστομωτική απάντηση σε follower

Τον δικό της... απολογισμό από τις διακοπές έκανε η Πόπη Τσαπανίδου η οποία σε νέα ανάρτησή της στα social media εκτός του ότι ενημερώνει για την επιστροφή της στη βάση της, βάζει και... κάθε κατεργάρη στον πάγκο του! 

Η δημοσιογράφος πόζαρε κατά την άφιξή της στο λιμάνι μετά από διακοπές της σε νησί και έγραψε ένα πολύ όμορφο κείμενο, γεμάτο μυρωδιές από το καλοκαίρι που πέρασε αλλά και γλυκιές αναμνήσεις.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Η στιγμή που η μπουκαπόρτα ανοίγει και αντικρίζεις το τσιμέντο στο λιμάνι. Επιστροφή. Κατεβάζεις σιγά σιγά το αυτοκίνητο στην άσφαλτο και -παρά την έντονη παρόρμηση να ξαναγυρίσεις στο νησί και στην παραλία-, αισθάνεσαι λίγο πιο ξεκούραστος, είσαι πιο μαυρισμένος, πιο χαλαρός και έχεις πάρει γενναίες αποφάσεις πως αυτή τη σεζόν θα το πάρεις διαφορετικά. Με λιγότερο άγχος και περισσότερες αποδράσεις στη φύση για να καθαρίζεις τα πνευμόνια και τον οργανισμό σου.

Αυτή τη στιγμή να τη θυμάσαι για τις επόμενες εκατοντάδες ημέρες μέχρι να ξαναφύγεις για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2019. Και προσπάθησε να αφαιρείς έννοιες για να προσθέτεις ανάσες κοντά στα κύματα ή στα δέντρα. Και αν είσαι τυχερός βρες κάποιους να σε νοιάζονται και να σου μειώνουν τις σκοτούρες».

Τι ήθελε όμως να τα γράψει όλα αυτά; Μία διαδικτυακή της φίλη ενοχλήθηκε και της έγραψε με... αναίδεια: "Άσε μας ρε Πόπη"! για να πάρει αμέσως την απάντηση της δημοσιογράφου η οποία της έγραψε: "Σκάσε ένα χαμόγελο. Να δεις που όλα θα γίνουν καλύτερα!"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved