Media

Πρεμιέρα για τη Ναταλία Γερμανού: Καλύτερα δε... γινόταν! Το τρυφερό βίντεο και η συγκίνηση!

Gossip-tv Team

Πραγματικά ευτυχισμένη και με... κομμένη την ανάσα από το άγχος καλωσόρισε η Ναταλία Γερμανού τους τηλεθεατές στην ολοκαίνουργια εκπομπή της "Καλύτερα δε γίνεται!" μετά την επιστροφή της στον Alpha

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, έχοντας επιλέξει κάζουαλ ντύσιμο και πιο λαμπερή από ποτέ, είπε μεταξύ άλλων πως αν και πολύ αγχωμένη ήταν πολύ ευτυχισμένη που βρισκόταν ξανά στο σπίτι της, τον Alpha.

"Δεν θα δακρύσω για να μην κάνω τη χάρη στα sites να γράψουν, 'λύγισε η παρουσιάστρια'" είπε με χιούμορ η Ναταλία και αμέσως καλωσόρισε την ομάδα της, τον Κώστα Τσουρό, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Χάρη Γιακουμάτο. Όλοι τους είπαν πως είναι χαρούμενοι για τη συνεργασία τους με τη Ναταλία η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ευτυχία της για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Λίγο πριν οι τηλεθεατές δουν για πρώτη φορά στα νέα πλατό της συγκεκριμένης εκπομπής την παρουσιάστρια, έπαιξε ένα υπέροχο και πολύ τρυφερό βιντεάκι που ουσιαστικά καλωσόριζε με τον πιο γλυκό τρόπο την Ναταλία. Από τις κυρίες που ετοιμάζουν τον καφέ και το πρωινό της στον σταθμό μέχρι τους κάμερα μεν και τους παλιότερους συνεργάτες της στον Alpha, την καλωσόρισαν για ένα ευτυχές ποδαρικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved