Εύη Φραγκάκη: Η νέα σελίδα στη ζωή της και ο γοητευτικός συνοδός της!
Media

Εύη Φραγκάκη: Η νέα σελίδα στη ζωή της και ο γοητευτικός συνοδός της!

Σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει η Εύη Φραγκάκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά από μια αρκετά μεγάλη περίοδο εσωστρέφειας και μοναξιάς, δείχνει πλέον ανανεωμένη και έτοιμη για νέες προκλήσεις. Oσοι την είδαν πριν από μερικά βράδια σε έξοδό της για να διασκεδάσει, κατά την οποία μάλιστα συνοδευόταν από γοητευτικό άντρα, διαπίστωσαν αυτή την τόσο θετική αλλαγή της.

Η δημοσιογράφος και ο γοητευτικός πρασινομάτης, που ακούει στο όνομα Γιώργος, διασκέδασαν με μεγάλη παρέα στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίνο Ξυπολιτάς, και δεν «γλίτωσαν» από τα «κλικ» των φωτογράφων που παραμόνευαν.

Η Εύη Φραγκάκη, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, εδώ και περίπου τρία χρόνια διατηρεί φιλική σχέση με τον Γιώργο, ο οποίος είναι οικονομολόγος και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της σόουμπιζ.
Τους τελευταίους μήνες κάνουν πολύ καλή παρέα και αναπόφευκτα και πολλές κοινές εμφανίσεις με στενούς τους φίλους, δείχνοντας ότι υπάρχει μεγάλη οικειότητα ανάμεσά τους, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν αν είναι ζευγάρι ή όχι.

Στην πρόσφατη βραδινή τους έξοδο, όμως, στο τέλος της οποίας αποχώρησαν μαζί από το νυχτερινό κέντρο, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, αδιαφορώντας για τα δεκάδες ζευγάρια μάτια που παρακολουθούσαν κάθε τους κίνηση. Περνούσαν καλά και δεν έδιναν σημασία σε κανέναν και σε τίποτα γύρω τους, παρά μόνο ο ένας στον άλλον. Συγχρόνως, όμως, φρόντισαν και να μην ξεπεράσουν τα... όρια, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, ώστε να μη δώσουν περαιτέρω τροφή για σχόλια. Εκείνο που θεωρείται σίγουρο είναι πως η δημοσιογράφος διανύει μια πραγματικά πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, γεμάτη δημιουργικότητα και πολλή ενέργεια.

Έχοντας αφοσιωθεί στον μονάκριβο 10χρονο γιο της, Σταύρο, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη, αυτόν τον καιρό περνάει, όπως και όλες οι μαμάδες, την περίοδο προσαρμογής στο σχολείο. Ο μικρός την έχει ανάγκη και εκείνη αφιερώνει καθημερινά τον χρόνο της σε εκείνον.

Πηγή φωτό: NDP

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved