Media

Τουμασάτου: Μιλά για τη συνεργασία της με τον Αντώνη Βλοντάκη στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του Ant1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» με την Μαριάννα Τουμασάτου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ηθοποιός συνεργάζεται στη σειρά με τον Αντώνη Βλοντάκη, ο οποίος ναι μεν, δεν ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός ωστόσο αποδείχτηκε πως έχει ταλέντο. Κατά καιρούς γίνεται ντόρος με τα πρόσωπα από άλλους χώρους που δοκιμάζονται στην υποκριτική. Πώς είναι η συνεργασία της λοιπόν με έναν ερασιτέχνη ηθοποιό;

«Ο Αντώνης Βλοντάκη είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος από άλλον χώρο μπαίνει στην υποκριτική. Πάντα συνέβαινε αυτό και πάντα θα συμβαίνει. Κάποιοι θα το τολμήσουν και ορισμένοι από αυτούς μπορεί και να μείνουν στον χώρο. Δεν είναι κάτι που εμένα με ξενίζει. Ίσως παλιότερα να ήμουν πιο αυστηρή, όμως πλέον πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι δικαιούμαστε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Σας θυμίζω ότι η Σαρλίζ Θερόν και η Μισέλ Φάιφερ ήταν μοντέλα και έγιναν ηθοποιοί αξιώσεων.

Καλό είναι να μην είμαστε έτοιμοι με το τουφέκι να κρίνουμε τους άλλους. Στην τελική, και κάτι να μην πάει καλά, δεν θα πεθάνει ο άνθρωπος. Δεν μπήκε κανείς στο... χειρουργείο να χειρουργήσει! Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήρθε ο Αντώνης να πει "αχ, κάντε με ηθοποιό". Του έγινε μια πρόταση από ανθρώπους που βάζουν τα λεφτά τους σε μια παραγωγή και αυτό σημαίνει ότι κάτι είδαν σε αυτόν», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved