Γιάννης Μπέζος: «Ο τηλεθεατής θέλει να επικοινωνήσει στη γλώσσα του»
Media

Γιάννης Μπέζος: «Ο τηλεθεατής θέλει να επικοινωνήσει στη γλώσσα του»

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Φάνης Μουρατίδης μπαίνουν στην κουζίνα και μαγειρεύουν την πιο φιλόδοξη κωμωδία της χρονιάς.

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» έρχεται και τα έχει όλα...

Ο Γιάννης Μπέζος φέτος κάνει δύο σειρές και θέατρο. Και είναι εντελώς σίγουρο ότι θα είναι εξαιρετικά καλός και στα τρία. Ο ίδιος μιλά στο περιοδικό Τηλεθεατής για τον ρόλο του.

«Όπως ξέρατε, είναι μια ισπανική ιστορία, πρόσφορη να μεταφερθεί στη δική μας πραγματικότητα, αφού δεν έχουμε πολλές διαφορές. Ο κύριος όγκος της δραματουργίας συμβαίνει σε ένα παραθαλάσσιο χωριό και κυρίως σε μια ψαροταβέρνα της οποίας ιδιοκτήτης είμαι εγώ. Είναι ένας λαϊκός άνθρωπος, καλός, αλλά με τα ελαττώματα του ανθρώπου της επαρχίας. Έχει μια ψαροταβέρνα που είναι σε παρακμή και δεν εννοεί να το καταλάβει. Όπως συμβαίνει πολύ συχνά. Τότε ο Φάνης (Κίμωνας Ορλώφ) κατεβαίνει στο χωριό και έχουμε πολλές συγκρούσεις. Ταυτόχρονα δυνατές και πάρα πολύ αστείες, γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι κωμωδία...».

Έχετε κάποια σχέση με την κουζίνα; «Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με την κουζίνα και ούτε πρόκειται να αποκτήσω. Και στη σειρά μη φανταστείτε ότι κάθομαι και μαγειρεύω! Είναι πιο πολύ το γύρω γύρω της υπόθεσης. Πάντως, θα φαίνεται ότι ξέρω!».

Πώς φαντάζεστε ότι θα μπορούσε να ανακάμψει η ελληνική τηλεόραση; «Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλές οι σειρές στη βραδινή ζώνη. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να γίνει το καλύτερο δυνατόν μέσα στο πλαίσιο της εποχής. Νομίζω ότι έχει γίνει κατανοητό ό τι όσο καλή και να είναι η ξένη μυθοπλασία -γιατί είναι-, ο τηλεθεατής θέλει να επικοινωνήσει στη γλώσσα του. Δεν θα ακολουθήσει μία ξένη σειρά με την ίδια ζέση όπως ακολουθεί μια ελληνική αν είναι ωραία. Αν, λοιπόν, οι σειρές είναι καλές και μπορούν να προσφέρουν συντροφιά στους τηλεθεατές, θα επανακάμψει και η ελληνική τηλεόραση», λέει ο ηθοποιός στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved