Φάνης Μουρατίδης: «Για το ελληνικό κοινό, ένας τέτοιος ήρωας είναι στην κατηγορία... κοσμοναύτης»
Media

Φάνης Μουρατίδης: «Για το ελληνικό κοινό, ένας τέτοιος ήρωας είναι στην κατηγορία... κοσμοναύτης»

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Φάνης Μουρατίδης μπαίνουν στην κουζίνα και μαγειρεύουν την πιο φιλόδοξη κωμωδία της χρονιάς.

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» έρχεται και τα έχει όλα...

Ο Φάνης Μουρατίδης υποδύεται -με πολύ κέφι και αγάπη για το ρόλο του- έναν κορυφαίο σεφ με 12 αστέρια Michelin! Ο ίδιος προσωπικά μαγειρεύει καταπληκτικά... τοστ

Περιγράψτε μας τον ήρωα που υποδύεστε…

«Ο ρόλος μου είναι ο Κίμων Ορλώφ, του οποίου ο πατέρας είναι μεγάλος σεφ και γίνεται και ίδιος ένας μεγάλος σεφ με 12 Michelin! Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τη μαγειρική, μεγάλος επιστήμονας της κουζίνας, ένας άνθρωπος που έχει ξεχάσει τον εαυτό του. Έχει αφοσιωθεί στην τέχνη του, παρά στη ζωή του. Η ζωή του όμως αλλάζει όταν, λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας του, του εξομολογείται ότι δεν είναι πραγματικό του παιδί και ότι πατέρας του είναι άλλος. Και από εκεί και πέρα, ξεκινάει η ιστορία του Κίμωνα, που δεσμεύεται στον άνθρωπο που τον μεγάλωσε να υποστηρίξει και να στηρίξει τον πατέρα που δεν ξέρει. Και εμφανίζεται σε ένα υπέροχο χωριό που λέγεται Φτασμένο».

Είναι ένας κάπως ελιτίστικος ρόλος..
«Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος μου είναι ελιτίστικος τόσο που τον κάνει εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα, και ακριβώς επειδή θα είναι τρομερά δυσνόητος, κάνω μια προσπάθεια να τον προσαρμόσω. Για το ελληνικό κοινό, ένας τέτοιος ήρωας είναι στην κατηγορία... κοσμοναύτης!».

Πώς τον προσαρμόζετε;
«Νομίζω ότι κρατάω λίγο την ελληνική του ταυτότητα, ένας Έλληνας που δραστηριοποιείται στη Φλορεντία. Προσπαθώ να είναι πιο ανθρώπινος, πιο αναγνωρίσιμος σε εμάς», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved