Φάνης Μουρατίδης: «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν γοήτευσα άνθρωπο με τη μαγειρική μου»
Media

Φάνης Μουρατίδης: «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν γοήτευσα άνθρωπο με τη μαγειρική μου»

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Φάνης Μουρατίδης μπαίνουν στην κουζίνα και μαγειρεύουν την πιο φιλόδοξη κωμωδία της χρονιάς.

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» έρχεται και τα έχει όλα... Ο Φάνης Μουρατίδης μιλά για τον ρολό του.

Είχε σχέση με την κουζίνα πριν ή χρειάστηκε... ιδιαίτερα;
«Η σχέση μου με την κουζίνα, οφείλω να ομολογήσω ότι κινείται στην κατηγορία τοστάκι, δύο αυγουλάκια, άντε και καμιά μακαρονάδα σε τρελά κέφια», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής και συνεχίζει:

«Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν γοήτευσα άνθρωπο με τη μαγειρική μου. Στηρίχθηκα πολύ στον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο. Η κουζίνα είναι κάτι που -σε αντιδιαστολή με τον Κίμωνα Ορλώφ- η μαμά μου δεν με άφησε ποτέ να μπω. Αυτό το εκμεταλλεύτηκα και μέχρι σήμερα εγώ και η κουζίνα είμαστε σε ένα μόνιμο διαζύγιο. Είχα την τύχη να ζήσω μια σεμιναριακή μικρή εκπαίδευση με τον Έκτορα Μποτρίνι, όπου μου έδωσε περισσότερο να καταλάβω τις διαδικασίες, γιατί να μαγειρέψω καινά κάνω θαύματα σε τόσο λίγο χρόνο, όπως καταλαβαίνετε, είναι εξωπραγματικό».

Η σειρά είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά τουΑΝΤ1, που προσπαθεί να ανακάμψει, από μια πολύ δύσκολη σεζόν. Τον αγχώνει αυτό;
«Έχω μια άλλη φιλοσοφία για τα πράγματα στη ζωή μου, δεν μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι ποτέ. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω τη δουλειά μου πάντα όσο καλύτερα μπορώ. Εδώ ο ΑΝΤ1 επενδύει σε ένα επιτελείο εξαιρετικών επαγγελματιών και ανθρώπων», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved