Ρένα Ρίγγα: «Πρόσθεσα και τις δικές μου ιστορίες για να ενισχύσω το μυστήριο»
Media

Ρένα Ρίγγα: «Πρόσθεσα και τις δικές μου ιστορίες για να ενισχύσω το μυστήριο»

Πρεμιέρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ κάνει η νέα σειρά «Όσο έχω εσένα» δια χειρός Ρένα Ρίγγα.

Η Ρένα Ρίγγα έχει στο ενεργητικό της μερικές από τις σημαντικότερες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση -«Άκρως οικογενειακόν», «Ευτυχισμένοι μαζί», «4X4» κ.λπ.

Στη νέα καθημερινή κωμική σειρά «Όσο έχω εσένα», που ετοιμάζει για τον Σκάι, πλούσιοι και φτωχοί μπερδεύονται σε μία ιστορία αγάπης, γεμάτη απρόοπτα, ανατροπές, εκπλήξεις και... κωμικές καταστάσεις.

Τι κέντρισε το ενδιαφέρον σας και αποφασίσατε να προσαρμόσετε την κολομβιανή σειρά για την ελληνική τηλεόραση;
«Η κεντρική ιστορία των βασικών ηρώων. Δεν ήταν απλώς πλούσιοι και φτωχοί ή καλοί και κακοί. Έχουν όλοι ν' αντιμετωπίσουν ένα μυστικό από τα παλιά και μια διαθήκη με έναν πολύ αυστηρό όρο. Ο καθένας με το δικό του τρόπο. Βέβαια, πρόσθεσα και τις δικές μου ιστορίες για να ενισχύσω το μυστήριο και τα μυστικά στις πλοκές».

Ποια πιστεύετε ότι είναι τα γερά χαρτιά της σειράς, για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των θεατών; «Είναι οι ενδιαφέρουσες ιστορίες και οι ηθοποιοί που κουμπώνουν τόσο καλά στους ρόλους».

Συστήστε μας τον ήρωα, που αναγκάζεται να αλλάξει άρδην τη ζωή του.
«Ο Αλκής είναι ένα παιδί γεννημένο μέσα στα πλούτη και τη χλιδή. Είναι μέλος του διεθνούς jet set και δεν έχει ιδέα πώς περνούν οι μη προνομιούχοι. Εκεί γεννήθηκε και δεν ξέρει να ζήσει αλλιώς. Ξαφνικά, από την ίντριγκα που του στήνει ο ξάδελφος του, πέφτει από τα ψηλά στα χαμηλά. Φταίει, γιατί δεν πρόσεξε και έμεινε εκτεθειμένος στις κακόβουλες διαθέσεις του ξαδέλφου και εξαιτίας του παρασύρεται όλη η οικογένεια του στην πτώση του! Είναι καλλιεργημένος, μορφωμένος, είναι ο καλός της ιστορίας και το θύμα. Όταν βρεθεί στα δύσκολα, όμως, γίνεται αγωνιστής, πολεμάει, ανακαλύπτει έναν Αλκή που δεν υποψιαζόταν ότι υπάρχει», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved