Nomads: Περιμένοντας την πρεμιέρα
Media

Nomads: Περιμένοντας την πρεμιέρα

Σιγά σιγά ολοκληρώνεται η προετοιμασία του 2ου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης που επιστρέφει φέτος ανανεωμένο και ταξιδεύει... στη Μαδαγασκάρη! 

Η αναχώρηση των παρουσιαστών του Nomads 2, Σάββα Πούμπουρα και Γιώργου Λέντζα, των παικτών και των υπόλοιπων συντελεστών θα γίνει συμφωνά με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό στις 3 Οκτωβρίου, ενώ την πρεμιέρα, όπως αναφέρει το περιοδικό 7 μέρες tv θα τη δούμε μάλλον στις 11 Οκτωβρίου.

Πρόσωπα - έκπληξη που βρίσκονται κοντά στη συμμετοχή τους είναι ο Νίκος Βουρλιώτης, η Αννίτα Ναθαναήλ και η Δήμητρα Αλεξάνδρακη.

Το απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας κρύβει όμως και δεύτερη, διπλή έκπληξη αφού επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με δύο καινοτομίες. Πρώτον, το τελευταίο επεισόδιο κάθε εβδομάδας θα μεταδίδεται LIVE. Αυτό θα χαρίζει τη δυνατότητα σε εμάς τους τηλεθεατές να αποφασίζουμε ζωντανά ποιος υποψήφιος θα αποχωρεί LIVE από το παιχνίδι.

Η δεύτερη καινοτομία είναι πως δεν θα χρεωνόμαστε με την ψήφο μας αφού αυτή θα είναι δωρεάν!
Πώς θα γίνει αυτό;

Για πρώτη φορά σε reality επιβίωσης η ψηφοφορία θα γίνεται μέσω ειδικού application, το οποίο μπορούμε όλοι να «κατεβάσουμε» στα κινητά μας τηλέφωνα ή σε άλλες έξυπνες συσκευές που έχουμε στο σπίτι μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved