Ελένη Καστάνη: Μιλά για το νέο της ρόλο στη σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό»
Media

Ελένη Καστάνη: Μιλά για το νέο της ρόλο στη σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό»

Η Ελένη Καστάνη επιστρέφει στη μικρή οθόνη!

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Ant1 «Κάνε γονείς να δεις καλό» παρέα με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Η ίδια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για όλα εκείνα που της κέντρισαν το ενδιαφέρον και είπε το «ναι».

«Οπωσδήποτε οι συνεργάτες, η παραγωγή, το ότι έχω πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση... Ο κόσμος μου έλεγε συνέχεια «Γιατί δεν σας βλέπουμε στην τηλεόραση;» και για να σταματήσει πια να μου το λέει, έκανα το μεγάλο βήμα (γέλια!). Οι συγγραφείς επίσης είναι εξαιρετικοί, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης, τους οποίους γνωρίζω και από την προηγούμενη δουλειά που είχαν κάνει, την «Εργαζόμενη γυναίκα», μια τόσο ωραία σειρά. Θα πω και για τον Ιεροκλή που δεν έχουμε ξαναβρεθεί αν και έχουμε προσπαθήσει να συνεργαστούμε στο παρελθόν και ταιριάζουμε πάρα πολύ, θα το δείτε. Όλο αυτό ήταν μια ευτυχής συγκυρία και όπως πάντα στην τηλεόραση, και σε όλη μου την καριέρα, προσπάθησα να κάνω τη σωστή επιλογή, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές όπου τίθεται και θέμα επιβίωσης», λέει στο 7 μέρες tv ενώ αποκαλύπτει το λόγο που την έκανε να απέχει για τόσο μεγάλο διάστημα από τη μικρή οθόνη.

«Απουσίασα γιατί δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο πρώτον και δεύτερον ήταν και θέμα τύχης και συγκυριών... Κάνα δυο φορές πλησίασε πολύ κοντά και τελικά δεν έγινε. Κάτι ήταν να κάνω παλιότερα στον Αlpha και δεν έκατσε..», λέει η ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved