Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Έχω συνηθίσει να κρύβομαι -εντός και εκτός εισαγωγικών- σε ένα ρόλο»
Media

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Έχω συνηθίσει να κρύβομαι -εντός και εκτός εισαγωγικών- σε ένα ρόλο»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επέστρεψε στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το παιχνίδι ζαχαροπλαστικής Bake off στον Alpha και μιλά πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια για όλα!

Πώς βλέπει η ίδια το νέο της ρόλο, αυτόν της παρουσιάστριας;

«Όταν μου το πρότειναν, ένιωσα αμήχανα, ίσως το θεώρησα και λίγο αποτρεπτικό, από την άποψη πως δεν έχω εμπειρία στην παρουσίαση. Έχω συνηθίσει να κρύβομαι -εντός και εκτός εισαγωγικών- σε ένα ρόλο. Οπότε τώρα θα πρέπει να είμαι ο εαυτός μου. Τελικά το είδα σαν πρόκληση. Τα τελευταία χρόνια περνάω τη φάση να δοκιμάζω. Το ταξίδι στις ΗΠΑ ήταν ό,τι πιο πρωτόγνωρο έχω ζήσει, οπότε έχω αρχίσει να είμαι πιο ανοιχτή», λέει στο People και μιλά για τη σχέση της με τα γλυκά.

«Με τη σοκολάτα εξαιρετική! Δεν είμαι άνθρωπος του γλυκού γενικότερα, είμαι... συγκεκριμένων γλυκών. Αλλά έχω συνδυάσει τα γλυκά με ευχάριστες στιγμές της ζωής μου. Σε έναν εορτασμό, σε κάτι που απολαμβάνω, πάντοτε είναι μια παρασπονδία που κάνω σε θετικό περιβάλλον. Δεν είμαι η κοπέλα στις κλασικές αμερικανικές σειρές που ανοίγει το υπερμέγεθες παγωτό όταν είναι θλιμμένη. Για εμένα το γλυκό πάει με τη χαρά. Έχεις, για παράδειγμα, γενέθλια, δεν σβήνεις το κεράκι σε ένα πιάτο φασολάκια», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved