Media

Ποια παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Με έχουν μπερδέψει με την Ελένη Μενεγάκη, ευτυχώς για μένα»;

Gossip-tv Team

Την μπέρδεψαν στον δρόμο με την Ελένη Μενεγάκη και το λέει με... καμάρι on camera! 

Ο λόγος για την Έλενα Τσαβαλιά η οποία μίλησε στην εκπομπή "Τι λέει;" απαντώντας σε 17 καίριες ερωτήσεις. Η παρουσιάστρια, ανανεωμένη και όμορφη καθώς βρέθηκε στο σαλόνι ομορφιάς του Πάνου Καλλίτση και απάντησε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για τη ζωή της στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, μαζί με τον γιο τους Χάρη.

«Ο Σεφερλής είναι απαιτητικός, σκληρός αλλά στο τέλος πάντα δικαιώνεται!» είπε για τον σύζυγό της ενώ όταν ρωτήθηκε τι είναι εκείνο που της τη σπάει σε εκείνον, απάντησε μεμιάς:«Η αναβλητικότητά του».

Η Έλενα Τσαβαλιά επίσης μίλησε και για τις παλιές μεγάλες επιτυχίες της στην τηλεόραση και συγκεκριμένα η συμμετοχή της στους "Μικρομεσαίους". Η ίδια είπε: «Την αγαπώ πολύ αυτή τη σειρά. Είναι η σειρά που με διάλεξε ο Γιάννης Δαλιανίδης για να πρωτοκάνω τηλεόραση. Είναι η σειρά που είχα την ευτυχία να παίξω μαζί με την Μάρθα Καραγιάννη, τον Παύλο Ευαγγελόπουλο, την Τζέσυ που δεν είναι πια μαζί μας, αλλά είναι πάντα μαζί μας… Τη Νατάσα Μανίσαλη που επίσης δεν είναι μαζί μας, αλλά είναι μαζί μας κι αυτή, τη Νεφέλη Ορφανού που έκανε τη μανούλα μου… Τους αγαπώ όλους πάρα πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved