Media

Nomads: Θα πάθετε πλάκα με το trailer του δευτέρου κύκλου

Gossip-tv Team

Το Nomads επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τον δεύτερο κύκλο του και μας ταξιδεύει στην εξωτική Μαδαγασκάρη!

Ο Σάββας Πούμπουρας θα παρουσιάσει το Nomads Μαδαγασκάρη και μαζί του θα είναι και ο Γιώργος Λέντζας για να μας εξηγεί τα αγωνίσματα και να μας ενημερώνει για τις δυσκολίες και τα εμπόδια με τα οποία οι παίκτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι.

Το απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας κρύβει όμως και δεύτερη, διπλή έκπληξη αφού επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με δύο καινοτομίες. Πρώτον, το τελευταίο επεισόδιο κάθε εβδομάδας θα μεταδίδεται LIVE. Αυτό θα χαρίζει τη δυνατότητα σε εμάς τους τηλεθεατές να αποφασίζουμε ζωντανά ποιος υποψήφιος θα αποχωρεί LIVE από το παιχνίδι. Η δεύτερη καινοτομία είναι πως δεν θα χρεωνόμαστε με την ψήφο μας αφού αυτή θα είναι δωρεάν!

Πώς θα γίνει αυτό; Για πρώτη φορά σε reality επιβίωσης η ψηφοφορία θα γίνεται μέσω ειδικού application, το οποίο μπορούμε όλοι να «κατεβάσουμε» στα κινητά μας τηλέφωνα ή σε άλλες έξυπνες συσκευές που έχουμε στο σπίτι μας.

Έτσι θα βγαίνουμε διπλά κερδισμένοι αφού και θα ψηφίζουμε για να βοηθήσουμε τον αγαπημένο μας παίκτη να παραμείνει στο παιχνίδι χωρίς να χρεωνόμαστε και θα μαθαίνουμε πρώτοι όλες τις εξελίξεις του «Nomads – Μαδαγασκάρη»! Ειδικότερα, μέσω αυτής της ειδικής εφαρμογής θα ταξιδεύουμε με τη σειρά μας και εμείς στο εξωτικό νησί βλέποντας γρήγορα και εύκολα: φωτογραφίες των παικτών, φωτογραφίες και βίντεο από τα αγωνίσματα και βίντεο από την καθημερινότητα στο παιχνίδι. Παράλληλα, θα μπορούμε να συγκρίνουμε και τις επιδόσεις των «νομάδων» μέσω των στατιστικών δεδομένων που θα υπάρχουν στα ειδικά διαμορφωμένα προφίλ των παικτών.

Ο νικητής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ!

Δείτε το trailer του απόλυτου παιχνιδιού περιπέτειας, που μόλις κυκλοφόρησε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved