Οι happy days της στενής συνεργάτιδας της Τσιμτσιλή με τον ποδοσφαιριστή αγαπημένο της!
Media

Οι happy days της στενής συνεργάτιδας της Τσιμτσιλή με τον ποδοσφαιριστή αγαπημένο της!

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν...

Η απόσταση που τους τελευταίους μήνες μπήκε ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαρία Αντωνά όχι μόνο δεν στάθηκε εμπόδιο στα όνειρά τους, αλλά έκανε ακόμα πιο ισχυρό το δέσιμό τους. Μάλιστα, οι κοινοί τους φίλοι λένε με χαρά πως είναι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να μετακόμισε εδώ και λίγο καιρό στη Ρουμανία, καθώς υπέγραψε με την Μποτοσάνι, η σκέψη του ωστόσο βρίσκεται συνέχεια στην πανέμορφη ραδιοφωνική παραγωγό και στενή συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day», η οποία του έχει κλέψει την καρδιά. «Ζουν έναν παράφορο έρωτα», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της Μαρίας και τονίζει: «Επιθυμούν και οι δύο να πορεύονται στο μέλλον μαζί.Ταιριάζουν πολύ και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να μας φέρουν προ εκπλήξεως με τις ευχάριστες εξελίξεις του έρωτά τους».

Η μεγάλη επιθυμία του Άρη Σοϊλέδη ήταν να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του την περασμένη Δευτέρα, στη μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής «Happy Day», όπου συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά εκείνη, όμως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στη Ρουμανία δεν του επέτρεψαν ούτε ένα ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα.

«Ηθελε πολύ να βρίσκεται δίπλα της αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα για αυτήν. Η σκέψη του, όμως, ήταν συνεχώς σε εκείνη», συνεχίζει το ίδιο πρόσωπο και καταλήγει: «Η Μαρία είναι ενθουσιασμένη με το καινούργιο επαγγελματικό της βήμα. Νιώθει ότι οι κόποι της και η προσπάθειά της όλα αυτά τα χρόνια δικαιώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Η σχέση του Αρη και της Μαρίας μετράει λιγότερο από έναν χρόνο, όμως, όπως όλα δείχνουν, θα έχει διάρκεια, αφού ο έρωτάς τους είναι παράφορος. Οσοι συναναστρέφονται το ζευγάρι υποστηρίζουν ότι οι δυο τους βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και πως συμπληρώνουν ιδανικά ο ένας τον άλλον.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, αν και μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του από την Ελένη Χατζίδου αποφάσισε να κρατάει χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί με την προσωπική του ζωή, καθώς είχε δει πολλές φορές τη σχέση αυτή να γίνεται πρωτοσέλιδο, πλέον δείχνει να αδιαφορεί για τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, όσοι τον ξέρουν λένε πως είναι τόσο ερωτευμένος με την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό, που δεν χάνει ευκαιρία να εκδηλώνει δημοσίως τα συναισθήματά του για εκείνη. Ο Άρης Σοϊλέδης δεν σταματάει να σχολιάζει τις φωτογραφίες που ανεβάζει εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, άλλοτε με πολλές καρδούλες και άλλοτε με πολύ κολακευτικά σχόλια, κάτι που δεν συνήθιζε με τις προηγούμενες σχέσεις του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved