Γ. Μπέζος: «Η κρίση δεν θα περάσει αν δεν αποφασίσουμε να αλλάξουμε και προς τα έξω και μέσα μας»
Media

Γ. Μπέζος: «Η κρίση δεν θα περάσει αν δεν αποφασίσουμε να αλλάξουμε και προς τα έξω και μέσα μας»

Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει τηλεοπτικά με την πολυαναμενόμενη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα». Ο ίδιος μιλάει για τη νέα αυτή τηλεοπτική δουλειά του ενώ αναφέρεται και στον τρόπο που ο ίδιος πιστεύει πως θα ξεφύγουμε από την κρίση!

Μετά από μια απουσία από το γυαλί, επιστρέφεις σε αυτό δυναμικά με τη σειρά «Πέτα τη φριτέζα». Τι σε κέντρισε στο να πεις το ΟΚ στη δουλειά αυτή;

Η επιστροφή μου έχει να κάνει με αρκετά πράγματα. Η ίδια η σειρά είναι δοκιμασμένη ήδη και έχει αφήσει αποτύπωμα στο εξωτερικό, διότι έχει ισχυρό μύθο, ζωντανούς διαλόγους και ανθρώπους με ενδιαφέρον. Οι συντελεστές της σειράς είναι όλοι γνωστοί και επιτυχημένοι. Τέλος, η παραγωγή εγγυάται τα καλύτερα.

Η σειρά βασίζεται στο «El Chiringuito de Pepe», που έκανε θραύση στην Ισπανία και όχι μόνο. Τι την έκανε τόσο αγαπητή στο κοινό και πώς σου φάνηκε το πρωτότυπο;

Το πρωτότυπο βασίζεται φυσικά στο ισπανικό γίγνεσθαι, αλλά με έναν άκρως μαγικό τρόπο έρχεται στο ελληνικό χρώμα και μας θυμίζει τα δικά μας.

Γίνεσαι, λοιπόν, ιδιοκτήτης της περίφημης «Λαγουδέρας», άρα έχουμε ελληνική εκδοχή της σειράς. Είσαι υπέρ της... ελληνοποίησης ξένων σειρών;

Η ελληνικότητα δεν έχει να κάνει με την αστυνομική ταυτότητα, αλλά με τη διάθεση. Να θυμίσω ότι έχουμε δει πολλές «ελληνικές» σειρές στις οποίες οι ήρωες δεν μιλούν ελληνικά, αλλά κάτι στο περίπου.

Μίλησέ μου για τον ρόλο που ενσαρκώνεις.

Να κάτι που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα! Μάγειρας και ταβερνιάρης. Φυσικά, αυτό είναι το πρόβλημα. Η ουσία του είναι αλλού. Στην ευαισθησία του και στην άρνησή του να δει τον κόσμο έξω από τον «κόσμο» του.

Ο Ανδρέας Μπασκιάς, τον οποίο υποδύεσαι, κάνει το παν για να γλιτώσει την επιχείρησή του που χτυπήθηκε από την κρίση. Εχουμε «καεί» από την κρίση;

Θα έλεγα ότι έχουμε πανικοβληθεί. Η κρίση αυτή έχει πολλές αιτίες και πολλούς «γονείς», δεν πρόκειται να περάσει αν δεν αποφασίσουμε να αλλάξουμε και προς τα έξω και μέσα μας.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved