Η σεναριογράφος της σειράς «Για πάντα παιδιά» αποκαλύπτει όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα
Media

Η σεναριογράφος της σειράς «Για πάντα παιδιά» αποκαλύπτει όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα

Η νέα κωμωδία «Για Πάντα Παιδιά» θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στο ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του Epsilon Tv το οποίο σύντομα αλλάζει όνομα.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές λοιπόν είναι τρεις άνδρες -οι δύο σε σχέση και ο ένας ελεύθερος που είναι κολλητοί φίλοι από την Α' Δημοτικού. Και φυσικά συμβουλεύονται πάντα ο ένας τον άλλον για όλα τους τα προσωπικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν διάφορες παρεξηγήσεις και ευτράπελα.

Η Κωνσταντίνα Γιαχαλή αποκαλύπτει στο «Τν Έθνος» την ανατρεπτική πλοκή του πρώτου επεισοδίου.

«Ο Γρηγόρης παίρνει την απόφαση να μετακομίσει στην Ειρήνη. Κάτι που ήθελε από την πρώτη στιγμή. Βέβαια, αλλιώς λειτουργούν τα πράγματα όταν ο καθένας μένει σπίτι του, διαφορετικά σε μια συγκατοίκηση... Ο Σταμάτης θα έχει να αντιμετωπίσει την απρόβλεπτη εμφάνιση ενός πρώην της Πέρσας. Τον γκεστ ρόλο θα κάνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ήταν ο πρώτος έρωτας της κοπέλας και ο Σταμάτης τη βοήθησε να τον ξεπεράσει. Θα δούμε, λοιπόν, πώς θα αντιδράσει ο Σταμάτης όταν ο πρώην επιστρέψει από την Αμερική και διαπιστώσει πως ο χρόνος δεν τον έχει φθείρει καθόλου. Από την άλλη, ο Λευτέρης έχει βρει την ιδανική κοπέλα. Του κάνει όλα τα χατίρια... Είναι η ιδανική αντρική φαντασίωση. Όμως τα πράγματα φθάνουν στο άλλο άκρο. Με αποτέλεσμα ο ήρωας να... κουραστεί τόσο που να μην μπορεί να ανταπεξέλθει».

Η χημεία των πρωταγωνιστών, πάντως, ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή: «Τα παιδιά γνωρίζονταν από πριν και αυτό βγαίνει στην κάμερα. Το κοινό θα δει μια πολύ ωραία παρέα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved