Πούμπουρας – Λέντζας: «Ανυπομονούμε να φύγουμε για τη Μαδαγασκάρη»
Media

Πούμπουρας – Λέντζας: «Ανυπομονούμε να φύγουμε για τη Μαδαγασκάρη»

Οι «Νομάδες» του ΑΝΤ1 ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να ταξιδέψουν στη μαγευτική Μαδαγασκάρη σε λίγες ημέρες προκειμένου να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης. 

Οι ιθύνοντες του σταθμού επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις αλλά και αλλαγές στους τηλεθεατές. Φέτος, εκτός από το μέρος όπου θα φιλοξενήσει το ριάλιτι, η αποχώρηση θα γίνεται ζωντανά. Αυτό θα χαρίζει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να αποφασίζουν ποιος υποψήφιος θα αποχωρεί ζωντανά από το παιχνίδι. Η δεύτερη καινοτομία είναι πως η ψηφοφορία θα γίνεται δωρεάν μέσω ενός-ειδικού application το οποίο μπορούν όλοι να «κατεβάσουν» στα κινητά τους τηλέφωνα ή σε άλλες έξυπνες συσκευές. Οι αλλαγές, όμως, δεν σταματούν εδώ καθώς αυτή τη σεζόν ένα δίδυμο παρουσιαστών αναλαμβάνει να μας μεταδίδει όσα διαδραματίζονται στο εξωτικό νησί. Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα και τον Γιώργο Λέντζα.

Μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν στη Μαδαγασκάρη και συγκεκριμένα στο νησί Nosy Be όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για τις ανάγκες του τρέιλερ, το οποίο αναμένεται να προβληθεί τις επόμενες ημέρες προμηνύοντας την έναρξη του απόλυτου παιχνιδιού περιπέτειας. «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το πρόγραμμα εγώ αλλά και όλοι όσοι συντελούν στην ολοκλήρωση του. Τις προηγούμενες ημέρες βρεθήκαμε στη Μαγαδασκάρη για τις ανάγκες του τρέιλερ του Nomads και κάνες που θα παρακολουθήσετε πραγματικά θα σας μαγεύσουν» αποκάλυψε ο Σάββας Πούμπουρας στο περιοδικό mytv, ενώ δεν έκρυψε πως ανυπομονεί να επιστρέψει πίσω στη Μαδαγασκάρη, αυτή τη φορά με όλη την παραγωγή αλλά και τους παίκτες. «Ανυπομονούμε να φύγουμε και θέλουμε φέτος το Nomads να αποτελέσει την επιλογή του τηλεθεατή».

Ο ίδιος μας μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λέντζα: «Με τον Γιώργο έχουμε πολύ καλή χημεία από την πρώτη στιγμή και υπάρχει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μεταξύ μας». Από την άλλη, ενθουσιασμένος είναι και ο Γιώργος Λέντζας με το νέο του επαγγελματικό βήμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι φέτος στο Nomads και η πρόταση του ΑΝΤ1 ήταν για εμένα πολύ τιμητική». Ο ίδιος συνεχίζει αποκαλύπτοντας πως «η Μαδαγασκάρη είναι ένας προορισμός πολύ αγαπημένος για εμένα, θέλω πολύ να φύγουμε και μου αρέσει που θα βρισκόμαστε εκεί για τους επόμενους τρεις μήνες. Είμαστε έτοιμοι για την περιπέτεια που έρχεται και ο προορισμός ταιριάζει απόλυτα στο παιχνίδι». Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ευχάριστη έκπληξη αποτελούν και οι παίκτες που απαρτίζουν τις δύο ομάδες που θα αγωνίζονται από Πέμπτη έως Κυριακή προσπαθώντας παράλληλα να επιβιώσουν σε αντίξοες συνθήκες.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved