Χρονόπουλος: «Έπρεπε να σκεφτώ αν θέλω να μπλέξω με τον κόσμο της τηλεόρασης»
Media

Χρονόπουλος: «Έπρεπε να σκεφτώ αν θέλω να μπλέξω με τον κόσμο της τηλεόρασης»

Το Bake off Greece έκανε πρεμιέρα χθες (Κυριακή 23/9) και ένας εκ των κριτών, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, μίλησε για την απόφαση του να πει «ναι» και να μπει στο χώρο της τηλεόρασης.

«Μια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο μου και τα παιδιά του Alpha μου ζητούν να κάνουμε συνάντηση για το Βake off Greece. Αν και κολακεύτηκα, έπρεπε να σκεφτώ αν θέλω να μπλέξω με τον κόσμο της τηλεόρασης. Τελικά το έκανα, γιατί μου άρεσε πολύ η ομάδα και ελπίζω να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που με επέλεξαν. Το Βake off Greece δεν έχει σχέση με ό,τι άλλο έχει υπάρξει στην τηλεόραση. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι ερασιτέχνες, δεν είναι έγκλειστοι σε σπίτι, ενώ το έπαθλο του νικητή είναι 50.000 ευρώ. Με τον Άκη, τον Νικόλα και την Ιωάννα περνάμε τέλεια. Δεν μπορώ να πω ποιος από τους άλλους δύο κριτές είναι ο καλύτερος chef, γιατί o καθένας έχει το στυλ του. Είναι σαν να συγκρίνεις δύο ζωγράφους και να αναρωτιέσαι ποιος είναι καλύτερος. Δεν στέκει. Καθένας εκφράζεται με τον τρόπο του και απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ο pastry chef αναφέρθηκε στη ζωή του: «Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα και μένω στη Λαμπρινή, στα σύνορα Ανω Πατήσια με Γαλάτσι. Είμαστε τρία αδέρφια και εγώ είμαι ο μεγαλύτερος. Ο Πέτρος είναι στρατιωτικός και η Τζιοβάννα μικροβιολόγος. Το περίεργο είναι πως η αδερφή μου γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου και εγώ στις 9. Όταν ήμουν μικρός, η μαμά μου πάντα έφτιαχνε κέικ και χαλβά σιμιγδαλένιο και γέμιζε το σπίτι με ωραίες μυρωδιές. Όμως, οι γονείς μου δεν είχαν καμία σχέση με το επάγγελμα. Η μητέρα μου ήταν τραπεζοκόμος σε νοσοκομείο και ο πατέρας μου οδηγός στα αστικά λεωφορεία στην Αθήνα. Είχαν καταλάβει πως έπιαναν τα χέρια μου και με παρότρυναν να ασχοληθώ με αυτό που μου άρεσε, τα τουριστικά επαγγέλματα και τη ζαχαροπλαστική», λέει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved