Bake Off Greece: Τα 6 βιβλία μαγειρικής της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και το τρελό γέλιο
Media

Bake Off Greece: Τα 6 βιβλία μαγειρικής της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και το τρελό γέλιο

Ένα ξεχωριστό Press Event που τα είχε όλα. Το «Bake Off Greece» ξεκινά να γράφει την πιο «νόστιμη» ιστορία ανταγωνισμού αυτή την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 στην τηλεόραση του Alpha.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα υποδεχθεί 18 ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες που παίζουν τη ζύμη στα δάχτυλα και δεν διστάζουν να βρεθούν αντιμέτωποι με τους κριτές.

Ο Άκης Πετρετζίκης, o Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος, στέκονται αυστηρά απέναντι στους συμμετέχοντες.

Τόσο οι κριτές, όσο και η παρουσιάστρια, υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους στο πλατό του Bake off Greece και τους αποκάλυψαν αρκετά μικρά… μυστικά. Απάντησαν σε ερωτήσεις και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευδιάθετοι.

Για τον Νικόλα Στράγγα, το συγκεκριμένο concept δεν είναι κάτι καινούργιο. Το γνωρίζει καλά, καθώς συμμετέχει και στο αντίστοιχο παιχνίδι στην τηλεόραση της Δανίας. Εκεί βέβαια το παιχνίδι κάνει 50%.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου από την πλευρά της, δήλωσε ενθουσιασμένη από το επίπεδο των συμμετεχόντων στο Bake off Greece και είναι ευτυχισμένη που συμμετέχει σε κάτι το οποίο έβλεπε στην τηλεόραση και της άρεσε. Έχει μάλιστα στην συλλογή της έξι βιβλία του Άκη Πετρετζίκη, τα οποία όμως φαίνεται πως δεν... μελέτησε και τόσο καθώς όπως είπε δεν είναι και τόσο καλή μαγείρισσα.

Δείτε λίγο πιο κάτω τα αποκλειστικά βίντεο του gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved