Χαρ. Παπανικολάου: «Όταν χρειάστηκε να συμβιβαστώ παραπάνω από όσο πρέπει έφυγα από την tv»
Media

Χαρ. Παπανικολάου: «Όταν χρειάστηκε να συμβιβαστώ παραπάνω από όσο πρέπει έφυγα από την tv»

Ο Χαράλαμπος Παπανικολάου μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση και εξομολογήθηκε αν θα ήθελε να επέστρεφε.

Θα σε ενδιέφερε μια πρόταση για να κάνεις τηλεόραση; Έχουμε να σε δούμε τηλεοπτικά από την εκπομπή «Μεταξύ μας», από το 1999, που τελείωσε.

Στην τηλεόραση ήμουν από το 1996-1999, ήταν κάτι που έγινε τυχαία. Είχα σταματήσει τον αθλητισμό, ασχολούμουν ιδιωτικά με την προοπτική να τελείωνα πανεπιστήμιο. Μου άρεσε, αλλά μετά ήθελα να κάνω αυτό που σπούδασα και αγαπούσα, μπορούσα να συνεχίσω, αλλά προτίμησα τα αθλητικά μου. Όλα με ενδιαφέρουν, αρκεί να είναι κάτι που θα μου αρέσει. Έχω αποφασίσει να μην κάνω ποτέ κάτι η που δεν θα μου αρέσει. Μετά από κάποια συμβάντα αποφάσισα να κάνω κάτι που να με εξιτάρει. Δεν θέλω να ζω περιμένοντας, όπως πάρα πολύς κόσμος, που ζει για να φτάσει στη σύνταξη, συμβιβασμένα. Έτσι είναι ο περισσότερος κόσμος. Πρέπει να συμβιβάζεσαι κάποιες φορές με ορισμένα πράγματα, αλλά όχι να είναι όλη σου η ζωή συμβιβασμός.

Χρειάστηκες να συμβιβαστείς περισσότερο απ' όσο πρέπει για κάποια ζητήματα;

Όταν χρειάστηκε, σταμάτησα, δεν ήθελα. Μπορείς να συμβιβάζεσαι μέχρι εκεί που αισθάνεσαι εσύ καλά. Στα προσωπικά ίσως μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστείς λίγο παραπάνω, αλλά κι εκεί υπάρχει ένα όριο και ένας τέλος. Είναι μέχρι εκεί που αισθάνομαι εγώ καλά με τον εαυτό μου και η απόφαση που θα πάρω, αν γίνεται, να μην επη¬ρεάσει τους ανθρώπους.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved