Ποιος λέει: «Την καρέκλα όπου κάθισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος την ίδρωσα πρώτος»;
Media

Ποιος λέει: «Την καρέκλα όπου κάθισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος την ίδρωσα πρώτος»;

Το μεγάλο του παράπονο εκφράζει μέσα από συνέντευξή του ένας από τους παλιότερους παρουσιαστές της τηλεόρασης. 

Ο λόγος για τον Κώστα Βενετσάνο ο οποίος σε συνέντευξή του στην Espresso δεν μασάει τα λόγια του. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Είσαι από τους πρωτεργάτες της ασπρόμαυρης τηλεόρασης, παρουσιάζοντας θρυλικές ψυχαγωγικές εκπομπές της τότε ΥΕΝΕΔ, όπως «Η χαρούμενη Αθήνα» και «Το βαριετέ», που πρόβαλλαν το ελληνικό τραγούδι στη δεκαετία του ’70.

Εκτός από αυτές τις δύο εκπομπές, που πραγματικά έγραψαν ιστορία φιλοξενώντας τα μεγαλύτερα ονόματα του τραγουδιού, έκανα το 1968 και την πρώτη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία λεγόταν «Μουσική συνέντευξη». Αξίζει να τονιστεί ότι, όταν ξεκίνησα την τηλεόραση, τα σκηνικά τα καρφώναμε και τα βάφαμε μόνοι μας – όλα τα κάναμε μόνοι μας. Παρ’ όλα αυτά, είχα προσκεκλημένους όλα τα μεγάλα ονόματα εκείνης της εποχής, όπως είναι ο Νταλάρας, η Μαρινέλλα, ο Βοσκόπουλος, ο Καλατζής, ο Πάριος και η Αννα Βίσση.

Είναι γνωστό ότι ανακάλυψες τη Βίσση και τη σύστησες στον Μάκη Mάτσα της Minos. Σ’ το έχει αναγνωρίσει;

Η Βίσση και ο Πάριος συγκαταλέγονται στους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχουν αναγνωρίσει τη βοήθειά μου στην καριέρα τους.

Ωστόσο, τόσα χρόνια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν σε κάλεσε ποτέ στις μουσικές εκπομπές του.

Ο συγκεκριμένος δεν με κάλεσε ούτε τότε που έκανε το «Στην υγειά μας» στην ΕΡΤ, όπου έχω γράψει ιστορία. Δηλαδή, την καρέκλα όπου κάθισε εκείνος την ίδρωσα πρώτος… Το ίδιο συνέβη και με την Μπήλιω Τσουκαλά, που έκανε χρόνια στην ΕΡΤ το «Εχει γούστο». Ομως, δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους. Απλά να ξέρουν ότι κι εκείνοι κάποια στιγμή θα τελειώσουν και θα τους κρίνουν το κοινό και η Ιστορία… Αντίθετα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Ζουγανέλη, που φέτος μου έδωσε την ευκαιρία και εμφανίστηκα σε έξι επεισόδια της εκπομπής του «Φόρτσα πατρίδα», όπου πραγματικά πήρα πολύ καλές κριτικές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved