Ελένη Καστάνη: «Είναι μια σειρά που από θέμα παραγωγής θυμίζει τα παλιά καλά χρόνια»
Media

Ελένη Καστάνη: «Είναι μια σειρά που από θέμα παραγωγής θυμίζει τα παλιά καλά χρόνια»

Δίνουν σάρκα και οστά σε δύο χαρακτήρες που υπάρχουν -ή θα μπορούσαν να υπάρχουν- σε κάθε ελληνική οικογένεια και υπόσχονται τα βράδια της Τετάρτης και της Πέμπτης άφθονο γέλιο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, στη σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό».

Ο λόγος για την Ελένη Καστάνη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Τηλεθεατής μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση αλλά και για τη συνεργασία της με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Γιατί λείπετε τόσα χρόνια από την τηλεόραση;
«Έχω πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση, γιατί ήθελα όταν το κάνω να είναι μια ωραία δουλειά, που να αξίζει τον κόπο. Επειδή όλος ο κόσμος με ρωτούσε πού είστε και γιατί δεν σας βλέπουμε, τώρα θα είμαι σε αυτή τη σειρά για να με βλέπετε! Εκεί στον ΑΝΤ1, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη!».

Ο ΑΝΤ1 φέτος επιστρέφει στον παλιό καλό του εαυτό με μεγάλες προσδοκίες.

«Ξέρω ότι από κωμωδίες τουλάχιστον αυτό ισχύει! Είναι και ο Γιάννης (Μπέζος) που είναι καταπληκτικός, είναι ογκόλιθος -τι να σχολιάσουμε για τον Γιάννη-, οπότε όλα πιστεύω ότι θα πάνε πολύ καλά».

Ταιριάξατε με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη; «Με τον Ιεροκλή δεν έχουμε παίξει ξανά μαζί. Αν και μία ακόμα φορά προσπάθησαν να μας κάνουν ζευγάρι, να μας ενώσουν, αλλά δεν είχε ευοδωθεί. Έχουμε δέσει πάρα πολύ. Θα το δείτε και στην οθόνη, είμαστε αλληλοσυμπληρωματικοί. Εγώ είμαι πιο αγχωτική και ως άνθρωπος, όχι μόνο στο ρόλο, εκείνος είναι πιο κουλ και στο ρόλο και στη ζωή».

Πιστεύετε ότι έχουν λείψει τέτοιες σειρές; «Το πιστεύω! Να πω ότι την παραγωγή κάνει η Αγλαΐα Λάτσιου, η οποία τη φροντίζει πάρα πολύ, γεγονός που παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι μια σειρά που από θέμα παραγωγής θυμίζει τα παλιά καλά χρόνια. Τότε που υπήρχε οικονομική άνεση, μεγαλύτερη. Η κρίση έχει επηρεάσει τα πάντα, οπωσδήποτε και τη δουλειά μας. Δεν έχει σωθεί κανείς από αυτό... Αυτή η σειρά, λοιπόν, είναι λες και δεν έχει δουλευτεί σε εποχή κρίσης. Θα το δείτε! Τα σκηνικά και τα ρούχα είναι φανταστικά!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved