Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η μυθοπλασία δεν πεθαίνει ποτέ»
Media

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η μυθοπλασία δεν πεθαίνει ποτέ»

Πρεμιέρα κάνει η νέα σειρά του Ant1 «Κάνε γονείς να δεις καλό».

Η Ελένη Καστάνη και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δίνουν σάρκα και οστά σε δύο χαρακτήρες που υπάρχουν -ή θα μπορούσαν να υπάρχουν- σε κάθε ελληνική οικογένεια.

Ο ηθοποιός μιλά για την επιστροφή της μυθοπλασίας αλλά και για τη συνεργασία του με την Ελένη Καστάνη.

Πώς είναι η συνεργασία με την Ελένη Καστανή;
«Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με την Ελένη και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Γιατί το έχουμε κουβεντιάσει πάρα πολλές φορές, έχουμε κάνει και κάστινγκ για να παίξουμε παρέα. Δεν έτυχε μέχρι τώρα και είμαι ενθουσιασμένος γιατί είναι σπουδαία ηθοποιός».

Πώς είναι το αποτέλεσμα;
«Το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι θεατές. Λίγη υπομονή! Μπορώ να σας μιλήσω για την αίσθηση που έχουμε, είναι πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε και το κάνουμε με πολύ κέφι όλοι! Δεν είμαστε μόνο οι δυο μας, είναι όλα τα νέα παιδιά που είναι μαζί μας, οι σκηνοθέτες μας, οι σεναριογράφοι...».

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει στη μυθοπλασία φέτος...
«Είναι καλό αυτό και ελπίζω να δικαιωθεί συνολικά από όλες τις επιλογές του. Η μυθοπλασία δεν πεθαίνει ποτέ, πάντα θα είναι το πιο δημοφιλές είδος. Το ότι έκαναν μια ανάπαυλα μετά ριάλιτι, είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι καλό που επέστρεψε κυρίως για τους θεατές, που πάντα τα τελευταία χρόνια γκρινιάζουν ότι βλέπουν μόνο επαναλήψεις και αναρωτιούνται γιατί δεν γίνονται νέα σίριαλ», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved