Λιάγκας: Η αλήθεια για τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και οι άγνωστοι όροι του συμβολαίου
Media

Λιάγκας: Η αλήθεια για τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και οι άγνωστοι όροι του συμβολαίου

Στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε στο video wall ανάμεσα στους υπόλοιπους παρουσιαστές του καναλιού.

Αυτό, φούντωσε τις φήμες, πως ο Γιώργος Λιάγκας το κανάλι θα τον αξιοποιήσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με το tv έθνος.

Ο Γιώργος Λιάγκας προσκλήθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παρευρεθεί. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του «Τν Έθνος», ο δημοσιογράφος θεωρρεί πως δεν έχει αλλάξει κάτι στην αντιμετώπιση του από τον σταθμό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως έχει κινηθεί ή πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του ΑΝΤ1, όπως ανέφεραν κάποια δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών. «Ο Λιάγκας θα τιμήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό πηγή που έχει γνώση των συνομιλιών του παρουσιαστή με τον σταθμό.

Στα μέσα Ιουλίου ο Γιώργος Λιάγκας με δική του πρωτοβουλία ζήτησε συνάντηση με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 προκειμένου να ξεκαθαριστεί τι μέλλει γενέσθαι μετά την αρχική τοποθέτηση του διευθυντή προγράμματος πως δεν υπήρχε κάποιο πρότζεκτ να αξιοποιηθεί ο παρουσιαστής στο πρώτο μισό της σεζόν. Η επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτυπώνεται γραπτώς, καθώς Λιάγκας και ΑΝΤ1 μετά τα άκαρπα ραντεβού επικοινωνούν με ανταλλαγή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας . Μέχρι και τις αρχές της εβδομάδας κανένα πρότζεκτ δεν είχε προταθεί επισήμως στον Γιώργο Λιάγκα ούτε για το δεύτερο μισό της σεζόν, με τον δημοσιογράφο εξαιρετικά δυσαρεστημένο να φέρεται να έχει ζητήσει τη συναινετική αποδέσμευση του από τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου, χωρίς βέβαια να προτίθεται ο ίδιος να προχωρήσει σε καμία μονομερή ενέργεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πώς υπάρχει η πρόθεση να προταθεί στον Γιώργο Λιάγκα για το δεύτερο μισό της σεζόν ένα μουσικό talent show, τα δικαιώματα του οποίου έχει εξασφαλίσει ο ΑΝΤΙ. Άλλες πηγές, ωστόσο, επιμένουν πως στο κανάλι του Αμαρουσίου περιμένουν να δουν πώς θα κινηθεί η τηλεθέαση το πρώτο τετράμηνο και αναλόγως τον Ιανουάριο να αποφασίσουν αν θα δοθεί ένα πρότζεκτ στον Γιώργο Λιάγκα ή θα προχωρήσουν στην αποδέσμευση του. Είτε εκείνη τη χρονική στιγμή είτε στο τέλος της σεζόν τον Ιούλιο, οπότε λήγει το συμβόλαιο, ωστόσο ο ΑΝΤw έχει την option +1.

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος φέρεται να έχει πει σε συνομιλητές πως είναι ανοιχτός σε μια πρόταση, αλλά εξαρτάται ποια θα είναι αυτή. Σημαντική λεπτομέρεια: το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 αναφέρει ρητά παρουσίαση εκπομπής στην prime time ή late night ζώνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved