Μαρία Μπεκατώρου: Τι είπε για τις αλλαγές του «Still Standing»;
Media

Μαρία Μπεκατώρου: Τι είπε για τις αλλαγές του «Still Standing»;

Το «Still Standing» επέστρεψε με μικρές αλλαγές. 

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τις αλλαγές στους κανονισμούς του παιχνιδιού και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την συνέχειά του, αφού είναι ένα concept που της αρέσει πάρα πολύ.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του «Still Standing» το άγχος έχει φύγει;

«Νομίζω πως ναι! Αυτό που υπερτερεί είναι η χαρά μου. Οφείλω να πώ ότι είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη από το καλοκαίρι που μου ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουμε και φέτος. Το «Still standing» είναι ένα πρότζεκτ που αγάπησα πολύ, περισσότερο από αυτό που πίστευα ότι θα αγαπήσω. Νομίζω ότι από το κανάλι μου έδωσαν τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσω, να βγάλω πτυχές του εαυτού μου, δεν με έκλεισαν σε ένα στενό πλαίσιο ώστε να μην μπορώ να εκφραστώ και απλά να διεκπεραιώνω. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι αυτό το παιχνίδι το έχει αγαπήσει και ο κόσμος. Το καλοκαίρι, στις διακοπές μου, συναντούσα κόσμο και όλοι με ρωτούσαν αν θα συνεχιστεί. Όταν απαντούσα θετικά, έβλεπα τον ενθουσιασμό τους. Αυτό είναι διπλή χαρά, λοιπόν!»

Οι αλλαγές που βλέπουμε στη 2η σεζόν ήταν δική σου απόφαση;

«Αυτά προκύπτουν από συζητήσεις με τους ανθρώπους του σταθμού φυσικά. Κάθε σεζόν πρέπει να έχει μικρές αλλαγές. Εμείς, αρχικά, αλλάξαμε ώρα, ξεκινάμε στις 17.30. Δεύτερον, άλλαξε ένας βασικός κανονισμός στο παιχνίδι. Όταν κάποιος κερδίζει το βασικό παίκτη, παίρνει τη θέση του στην κεντρική καταπακτή και ξεκινά αυτός το παιχνίδι. Ακόμη, υπάρχουν νέες και ενδιαφέρουσες ενότητες ερωτήσεων που θα κρατούν κόσμο και τηλεθεατές σε εγρήγορση» είπε στο tvkouskous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved