Media

Nomads 2: Δεν φαντάζεστε με ποιες κορυφαίες τραγουδίστριες έχει συνεργαστεί ο σέξι ράπερ Mike

Gossip-tv Team

Αν και μόλις 25 ετών, ο σέξι ράπερ Mike με τους... κοιλιακούς φέτες και τη... δολοφονική ματιά έχει καταφέρει να κάνει ήδη πολλά στην καριέρα του ως μουσικός αφού έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου!

Ο ράπερ ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε, ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδαγασκάρη συστήθηκε στο κοινό της συγκεκριμένης μουσικής το 2014 όταν έκανε μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την Demy. Τραγούδησαν μαζί το «Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα», που έκανε ρεκόρ παραμονής στην κορυφή του airplay chart.

Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο solo single του με τίτλο «Εμμονή», στο οποίο ο ίδιος έγραψε τους στίχους και ακολούθησαν οι συνεργασίες του με την Άννα Βίσση στο ξεχωριστό remake της επιτυχίας της «Το Απόλυτο Κενό» αλλά και με την Ελένη Φουρέιρα στο hit «Τι Κοιτάς». Η προσωπική του δισκογραφία συνεχίστηκε με τα «Πυρετός», «Κρυμμένο Μυστικό», «Φύγαμε», «Παιχνίδια Της Καρδιάς», ενώ το πιο πρόσφατο single του, στο οποίο υπογράφει τους στίχους, έχει τίτλο «Κουνελάκι».

Ο Mike λατρεύει τον αθλητισμό και στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε κορυφαίες διοργανώσεις καταδύσεων, κατακτώντας πολλές φορές ακόμα και την κορυφή. Εννοείται πως δεν παράτησε ποτέ τον αθλητισμό και γυμνάζεται με πάθος καθημερινά αφού του αρέσει πολύ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ από το τραγούδι που ερμήνευσε μαζί με την Demy...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved