Media

Έρχεται η νέα κωμική σειρά «Για πάντα παιδιά» – Δείτε το teaser

Gossip-tv Team

Η νέα κωμική σειρά «Για Πάντα Παιδιά», με πρωταγωνιστές τον Αποστόλη Τότσικα, την Τζένη Θεωνά, το Νίκο Πουρσανίδη, την Έλενα Ασημακοπούλου και το Λεωνίδα Καλφαγιάννη έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Open Tv (πρώην Epsilon tv).

Η σειρά «Για Πάντα Παιδιά» είναι το format της επιτυχημένης κωμωδίας “Traffic Light” της Keshet και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα από τη νέα σεζόν. Το σενάριο για την ελληνική εκδοχή υπογράφει η Κωνσταντίνα Γιαχαλή ενώ σκηνοθετεί ο Βασίλης Κεχαγιάς.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές λοιπόν είναι τρεις άνδρες -οι δύο σε σχέση και ο ένας ελεύθερος που είναι κολλητοί φίλοι από την Α' Δημοτικού. Και φυσικά συμβουλεύονται πάντα ο ένας τον άλλον για όλα τους τα προσωπικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν διάφορες παρεξηγήσεις και ευτράπελα.

Η φιλία των τριών πρωταγωνιστών δοκιμάζεται από τις σχέσεις τους, τις διαφορετικές ζωές τους, αλλά κι απ’ τους χαρακτήρες τους. Δεν είναι πια παιδιά να παραβλέπουν πράγματα και τώρα τους απασχολούν πιο σοβαρά θέματα απ’ το ποιος θα πάρει την μπάλα και ποιος θα κεράσει καφέ. Στις ζωές τους όμως που αλλάζουν συνεχώς, που είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους και που επηρεάζονται και από τις γυναίκες της ζωής τους, η φιλία τους είναι η μόνη σταθερά, το μόνο σημείο αναφοράς.

Δείτε το teaser της σειράς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved