MasterChef Junior: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Media

MasterChef Junior: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, επιστρέφει στο Star για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα ΜasterChef Junior!

11 αγόρια και 11 κορίτσια θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική, μαγειρική περιπέτεια, με χρηματικό έπαθλο 15.000 ευρώ για τον νικητή του τελικού και από 5.000 ευρώ στον δεύτερο και τρίτο νικητή.

Μαζί με τους ταλαντούχους υποψήφιους για τον τίτλο του MasterChef JUNIOR, για να τους καθοδηγούν και να τους κρίνουν στις συναρπαστικές
δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, θα είναι η γαστρονόμος – και όχι μόνο- Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2, κερδίζοντας το «Silver Award».

11 αγόρια και 11 κορίτσια φόρεσαν την πολυπόθητη ποδιά και είναι σήμερα έτοιμα να ξεκινήσουν το ταξίδι τους σαν μικροί MasterChef!

Η δοκιμασία, που τους καλωσορίζει στο διαγωνισμό, είναι πραγματικά απολαυστική αλλά απαιτεί να λειτουργήσουν άψογα ως ζευγάρια και να βρουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο παιχνίδι και την επιτυχία!

Οι καλύτεροι θα διακριθούν και θα απολαύσουν την ασφάλεια του εξώστη ενώ οι κριτές θα υποστούν μια…σπέσιαλ τιμωρία!

Τα πράγματα όμως σοβαρεύουν στη δεύτερη μαγειρική δοκιμασία. Μια δοκιμασία από την οποία θα προκύψουν οι δυο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση μικροί μάγειρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved