Ελένη Κοκκίδου: «Στη Βούλα αγαπάω πολύ την ανάγκη της να εξελίσσεται»
Media

Ελένη Κοκκίδου: «Στη Βούλα αγαπάω πολύ την ανάγκη της να εξελίσσεται»

Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ενώ αναφέρθηκε και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Εσείς τι αγαπάτε πιο πολύ στη Βούλα;

Αγαπάω πολύ την ανάγκη της να εξελίσσεται και το πόσο αγαπάει τους ανθρώπους της, τον άντρα της. Βέβαια, και ο Μηνάς τη λατρεύει. Αγαπιούνται πάρα πολύ αυτοί οι δύο, και αυτό μου αρέσει πολύ!

Επόμενα επαγγελματικά σχέδια;

Φέτος θα παίξω τη Λωξάντρα στο θέατρο Βεάκη, το οποίο πέρασε στις επιχειρήσεις Τάγαρη και ανακαινίζουν το θέατρο ύστερα από χρόνια. Είναι μεγάλο γεγονός το ότι ανοίγει ένα καινούργιο θέατρο στην πόλη της Αθήνας, που σε αυτή τη φάση της κρίσης είναι πολύ αισιόδοξο αυτό και πολύ γενναιόδωρο από την πλευρά των παραγωγών. Το εμβληματικό έργο η «Λωξάντρα» της Μαρίας Ιορδανίδου είναι σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη και μαζί μου είναι ο Γιώργος Αρμένης, η Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Μιχάλης Μητρούσης και άλλοι. Είμαστε 20 άτομα, θα έχουμε ζωντανή μουσική, την οποία θα παίζει και θα επιμελείται ο Ανδρέας Κατσιγιάννης, και ξεκινάμε στις αρχές Νοεμβρίου. Η Λωξάντρα είναι μια γυναίκα που έχω αρχίσει και την αγαπώ. Μέσα από την παράσταση ανασταίνεται όλη αυτή η εποχή στην Πόλη, που είναι κάποια χρόνια πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Από το 1874 ξεκινάει το έργο μέχρι τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1914. Περνάνε 40 χρόνια στη σκηνή με όλα τα ιστορικά γεγονότα της εποχής.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved