Αντώνης Καρυστινός: Δεν είναι μια σειρά που εφόσον πάει καλά θα συνεχιστεί και έτσι χτίζεται συνεχώς
Media

Αντώνης Καρυστινός: Δεν είναι μια σειρά που εφόσον πάει καλά θα συνεχιστεί και έτσι χτίζεται συνεχώς

Φέτος τον απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Ant1 με τίτλο «Η επιστροφή»

Ο Ορέστης είναι ο πατέρας του Μάνου, που εξαφανίστηκε κάτω από απροσδιόριστες συνθήκες. Τι ρόλο παίζει εκείνος στην ιστορία;

«Ο ρόλος μου είναι ο πατέρας ενός παιδιού που έχει εξαφανιστεί. Μιλάμε για μια οικογένεια που ζει για είκοσι χρόνια με αυτόν το πόνο, την πληγή, την τεράστια απώλεια. Παράλληλα όμως, επειδή είναι μια σειρά μυστηρίου, μια σειρά σφαλμάτων και λαθών, μας οδηγεί να δούμε πώς και πού έχει εμπλακεί αυτός ο πατέρας».

Η ιστορία πώς εξελίσσεται; «Ξεκινάμε με την επιστροφή του παιδιού, είκοσι χρόνια μετά και επικεντρώνεται σε όλα τα ανάμεικτα συναισθήματα που μπορεί να έχει αυτό, την ενσωμάτωση μιας παρουσίας στην οικογένεια που δεν θυμίζει σε τίποτα το παιδί που ήταν, όταν εξαφανίστηκε. Όλο αυτό είναι παράδοξο, αφύσικο και πολύ σκληρό, ενώ την ίδια στιγμή έχει και χαρά. Δημιουργεί, λοιπόν, μια ανισορροπία σε όλη την οικογένεια».

Είναι μια καθημερινή σειρά που μοιάζει με εβδομαδιαία...
«Είναι καθημερινή σειρά με ορισμένα επεισόδια εξαρχής και αυτό σου προσφέρει ότι ξέρεις την ιστορία και μπορείς να την αφηγηθείς καλύτερα. Ξεχωρίζεις την αρχή, τη μέση και το τέλος. Δεν είναι μια σειρά που εφόσον πάει καλά θα συνεχιστεί και έτσι χτίζεται συνεχώς. Αυτό προσγειώνει το αποτέλεσμα, το κάνει πιο συμπαγές, πιο ολοκληρωμένο», λέει ο ηθοποιός στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved