Κεραυνοβόλος έρωτας στο πλατό για ηθοποιό του Τατουάζ!
Media

Κεραυνοβόλος έρωτας στο πλατό για ηθοποιό του Τατουάζ!

Ενας νέος έρωτας γεννήθηκε στα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο κλιπ.

Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδάκο και τη Μαρία Θωµά. Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης και η νεαρή ηθοποιός, που το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τον ρόλο της Ελπίδας στη σειρά του Alpha «Τατουάζ», ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Σαν τρελός» του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Η Μαρία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Γιάννης τη σκηνοθετική επιμέλεια, οπότε και συνεργάστηκαν εντατικά. Στα πλατό η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης ένιωσαν πως έχουν πολλά κοινά και ξεκίνησαν αρχικά να κάνουν παρέα, κάτι που πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε φλογερό ειδύλλιο. Εδώ και πέντε μήνες που είναι ζευγάρι, φροντίζουν να οργανώνουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να περνούν μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους.

Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών, όπως χαρακτηρίζεται στον χώρο του, έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά τα βίντεο κλιπ πολλών τραγουδιστών και συγκροτημάτων, ανάμεσά τους οι Σάκης Ρουβάς, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Demy, Shaya, Κόκκινα Χαλιά, Stan, Onirama, κάνοντας ρεκόρ από βίντεο κλιπ, ενώ ασχολείται και με τον κινηματογράφο. Μάλιστα, μέσα στο καλοκαίρι ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Bachelor 3» με τους Νίκο Βουρλιώτη, Θανάση Βισκαδουράκη, Γιάννη Τσιµιτσέλη και Ηλία Μελέτη, ενώ η Μαρία είχε καλοκαιρινή περιοδεία σε επιλεγμένα θέατρα ανά την Ελλάδα με την παιδική παράσταση «Xana Zoo».

Και μπορεί ως προτεραιότητά τους να έχουν τα επαγγελματικά τους, δεν σταματούν όμως να φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Οι δυο τους κατάφεραν να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιάννη, τη Νάξο, όπου και χάρηκαν τον ήλιο, τη θάλασσα και τον έρωτά τους. Οσοι τους έχουν δει μαζί μιλούν για ένα ταιριαστό ζευγάρι.

Οσοι γνωρίζουν τον σκηνοθέτη λένε πως είναι νωρίς ακόμα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο στον γάμο της Κατερίνας Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη, στον οποίο και ήταν κουμπάρος, όταν οι καλεσμένοι τού εύχονταν «και στα δικά σου», εκείνος χαμογελούσε αινιγματικά, σύμφωνα με τη Realnews.

Προς το παρόν, ανυπομονεί να βγει στις αίθουσες το τρίτο μέρος της επιτυχημένης κωμωδίας, «Bachelor 3», η οποία έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία και βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ. Οσο για την όμορφη Μαρία, και φέτος, για δεύτερη χρονιά, ανήκει στο καστ της επιτυχημένης σειράς «Τατουάζ», ο δεύτερος κύκλος της οποίος ξεκίνησε να προβάλλεται στον Alpha.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved