«Έγκλημα και Πάθος»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Media

«Έγκλημα και Πάθος»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

 Σήμερα, Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, στις 22:45, έρχεται το δεύτερο επεισόδιο της νέας αστυνομικής σειράς, «Έγκλημα και Πάθος».

Το δεύτερο επεισόδιο έχει τίτλο «Η απόδραση».

Η Ρένα πέθανε από ναρκωτικά τη δεκαετία του ‘90 σε κάποια χώρα της λατινικής Αμερικής. Ήταν ερωτευμένη με έναν εγκληματία, τον Τζόζεφ, έναν άνδρα που στο παρελθόν είχε σκοτώσει πολλές γυναίκες. Τι ήταν άραγε αυτό που οδήγησε μία ψυχολόγο να εγκαταλείψει τη δουλειά της, τη χώρα της… τη ζωή της ολόκληρη για έναν εγκληματία; Ήταν πράγματι ένας παράφορος έρωτας ή μήπως ένας μεγάλος εκβιασμός;

Σχέσεις πάθους που καταλήγουν στο έγκλημα, αποτρόπαιες δολοφονίες που αναζητούν τον ένοχο και θύτες υπεράνω υποψίας πρωταγωνιστούν σε συνταρακτικές ιστορίες που αφήνουν το αποτύπωμά τους στις ψυχές και το μυαλό.

«Έγκλημα και Πάθος» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη. Παρουσιάζει η Νέτη Φίλια. Έγκυροι και έγκριτοι σχολιαστές και αναλυτές θα φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία κάθε εγκλήματος «ακτινογραφώντας» τον δράστη, τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα στις τελευταίες εφιαλτικές στιγμές του θύματος.

Στο δεύτερο επεισόδιο παίζουν: Γιώργος Χρανιώτης, Θάλεια Μπιτούνη, Βασίλης Ζώης, Λεωνίδας Ιορδάνου, Γιώργος Κατσούλας, Σοφία Μυστρίδου, Ειρήνη Λιγάτου, Βερόνικα Κυριακοπούλου, Γιώργος Φασουλίδης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved